Ga naar inhoud

Joote

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Joote

  1. @EDK GSM en simkaart Kodiaq zelfde provider (Orange). Sim in auto is extra surfkaart die gebruikmaakt van de databundel van het GSM abonnement. Databundel moet volstaan want zit met onbeperkt dataverbruik binnen abonnement (=20 Gb, waar ik nog nooit in de buurt ben gekomen qua verbruik)
  2. @EdK Toch wel vreemd dat op GSM 4g wel werkt
  3. Sinds 2018 trotse eigenaar van een Kodiaq. Ik heb wel problemen met de internetverbinding eens ik de landsgrens oversteek. Ik heb een data simkaart zitten in de wagen die gebruik maakt van mijn mobiele databundel op het GSM abonnement. Qua datavolume moet ik mij geen zorgen maken, ik heb onbeperkt data volume. Wanneer ik wagen start krijg ik op het scherm in de middenconsole een wit wereldbolletje en wagen én 4G LTE te zien. Als ik de grens oversteek en op het Franse netwerk terecht kom, dan verdwijnt 4G LTE van de middenconsole waardoor eventuele vertragingen, wegenwerken enzo meer niet meer worden weergegeven. De roaming voor data staat aangevinkt dus dat zou niet het probleem mogen zijn. Reeds contact opgenomen met Skoda België maar hebben geen oplossing. Iemand een idee hoe ik in het buitenland die connectie met 4G kan behouden? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe