Tuner111

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Tuner111 last won the day on March 3

Tuner111 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Tuner111

 • Rank
  GO
 1. Beste Skodaforumers, Morgen is het zover de voorjaar meeting ! even nog alles op een rij zetten We komen samen aan garage auto center waasland (http://autocenterwaasland.be/nl) Grote Baan 80 - 9100 Sint-Niklaas.Planning: Vanaf 11u30 ben ik ook aanwezig voor de mensen die vroeg komen 12u: Start van de meeting 14u: Start Detail Demo door Car Detailing Corner 15u: Start van de testrit met de golf R. Deze rit word door mezelf verzorgd op vraag van de dealer. dus enkel meerijden. 16u a 16u30: Fotomoment 17 - 18u: einde meeting Er zal door de garage "een lekker belgisch frietkraam "voorzien worden en ook drank. Ook brengt @philippe bakker zijn lekker koeken naar de meeting ! Ook zal Br-performance aanwezig zijn voor al jullie vragen & misschien een testrit in iets leuk !Mensen die vanuit Antwerpen komen je bent best dat je er af gaat in Sint-Niklaas. Ze zijn aan het werken op de afrit van Haasdonk. Ik zie jullie allemaal morgen met het mooie weer. en laat jullie bolliedes maar mooi blinken !
 2. Beste Mensen Hier de planning voor de meeting van 5 mei 12u: Start van de meeting 14u: Start Detail Demo door Car Detailing Corner 15u: Start van de testrit met de golf R. Deze rit word door mezelf verzorgd op vraag van de dealer. dus enkel meerijden. 16u a 16u30: Fotomoment 17 - 18u: einde meeting Er zal door de garage "een lekker belgisch frietkraam "voorzien worden en ook drank. Ook brengt philippe zijn lekker koeken naar de meeting ! Ook zal BR-Performance Belgium aanwezig zijn voor al jullie vragen. Ook kan je de hele dag bij Car Detailing Corner alle uitleg vragen als ook alle producten en/of toebehoren aankopen. Ik hoop op mooi weer en een nog mooiere opkomst. Tot dan !
 3. ik ben nog vollop in gesprek met een aantal mensen... Dus komaan mensen inschrijven en komen !!
 4. Hier is hij dan de voorjaar's meeting van 2018,Doel van de meeting gewoon samen komen en lekker over wagens babbelen, naast dit komt ook "Car Detailing Corner" ons een leuke detail demo geven als ook staat hij met een standje met producten. Ook BR-Performance komt met een standje naar de meeting. Ook gaan we met zen allen aan de ster in sint-Niklaas een mooie groepsfoto nemen met alle wagens. Het verdere programma word later vrij gegeven..Dit alles gaat door op 5 mei 2018 vanaf 13u30 We komen samen aan garage auto center waasland (http://autocenterwaasland.be/nl)Grote Baan 80 - 9100 Sint-Niklaas. inschrijven kan tot 4 mei 2018.Facebook: https://www.facebook.com/events/129097951241343/