Ga naar inhoud

mistamcgoo

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

mistamcgoo won de laatste dag op 4 september 2016

mistamcgoo had de meest gelikete inhoud!

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Fabia II
  • Uitvoering
    Greenline
  • Motor
    1.4 tdi 80
  • Transmissie
    5 manueel
  • Kleur
    Tangerine Orange
  • Bouwjaar
    2009-11
  • Eigenaar sinds
    augustus 2016
  • Kilometerstand
    62000

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mistamcgoo's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputatie

  1. Bij die garage waar we de wagen gekocht hebben betrouw ik het niet meer zo (ze bedoelen het wel goed maar het leek me daar allemaal nog amateuristisch). dus afspraak bij de Skoda dealer gemaakt. Binnen 10 dagen hoor ik wat de kosten gaan zijn. - afvoerleiding aico open maken - ruitensproeiers leidingen omwisselen - parkeerlicht herstellen aan passagiers zijde - aanspannen handrem We laten de airco voorlopig uit, de matten zijn al terug helemaal droog Ik ben inderdaad niet van plan om champignons te gaan kweken in de voetruimte
  2. We hebben met onze pas gekochte tweedehands Fabia enkele problemen met vloeistoffen. Toen we naar de wagen gingen kijken werkte de airconditioning niet. De verkoper (niet merk garage) heeft de pomp vervangen bij de verkoop . Nu werkt de airco terug, maar blijkbaar is de afvoerleiding van het condenswater verstopt geraakt . het water loopt ergens achter het dashboard naar de voetruimte van de bestuurder, rond het gaspedaal wanneer we de airco gebruiken . Onder de auto is er geen plasje water zo als normaal zou moeten zijn bij airco gebruik. Ik ben langs de verkoper gereden, ze zijn een tijd lang aan het sukkelen geweest onder de wagen en onder het dashboard aan passagiers kant; Daar is een luchtfilter weg gehaald die erg vuil was. Maar volgens de garagist geraken ze niet met perslucht aan de leiding om ze open te maken. Er is mij gevraagd om de wagen daar te laten zo dat ze meer tijd hebben . Nu is mijn indruk van deze garage niet zo goed, en zou ik liever bij de merk dealer waar ik al jaren voor mijn andere wagen ga laten herstellen. Dit betekent dat ik het dan wel zelf ga moeten betalen ipv garantie bij de verkoper . Heeft iemand enig idee of de verkoper de waarheid vertelt en het op zich een simpele oplossing is (als ze de leiding kunnen bereiken met perslucht), of toch maar beter bij de merkdealer gaan en hopen dat het geen al te duur herstel wordt ? Een tweede reden dat ik niet zo"n goede indruk van de garage van de verkoper heb is dat iemand daar er in geslaagd is de leidingen van de ruitensproeiers voor en achter om te wisselen. . Ben ik net gisteren achter gekomen.
  3. De Fabia heeft inderdaad wel een apart kleurtje, maar ik vind het toch wel iets hebben. Ze wou absoluut geen zwarte of grijze wagen , dan wordt de keuze hier in deze streken wel erg beperkt :-) . Enige spijtige vond ik dat we hem niet via tweedehands dealernetwerk hebben kunnen kopen (myway), Dus toch enkele kleine problemen . Mijn Octavia is via myway gekocht en totaal probleemloos so far.
  4. Even ons voorstellen, ik ben een half jaar geleden eigenaar geworden van een Octavia 2 facelift 1.6 tdi ambiente (2012), en mijn echtgenote is sinds ze haar rijbewijs 2 weken geleden gehaald heeft trotse eigenaar van een tangerine orange fabia 2 1.4 tdi greenline (2010) Van mijn Octavia nog steeds heel tevreden, de Fabia heeft enkele kleine probleempjes die we momenteel proberen op te lossen (dat is voor een ander topic). allebei net gewassen :-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe