Ga naar inhoud

duiveltje

Members
  • Aantal items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door duiveltje

  1. nou ik heb ook een bewuste brief binnen van skoda nederland.. heb mijn skoda bij een gewone garage gekocht.. niet bij een dealer, ook niet voor onderhoud bij een dealer geweest maar ze wisten me toch te vinden whaha... er stond in de brief niets over een verplichting en heb om dat duidelijker te hebben het (ja ja gratis) nummer gebeld en gevraagd hoe en wat.

    De dame aan de andere kant van de lijn vertelde me dat men me niet kon verplichten en dat dit dus met andere woorden geheel vrijblijvend was, haar letterlijke woorden.. meneer als uw auto getuned is raden we het af om deze update te doen.

     

    Mooi duidelijk en bedankt doei :)

    • Like 1
  2. haha... ik ken dat soort figuren ook helaas... al moet ik zeggen als ik echt interesse heb dan mail ik met de vraag wat is je prijs omdat men vaak wat hoger inzet om te onderhandelen..

    als de prijs me aanstaat dan ga ik daarmee accoord en zo niet doe ik een tegenbod en thats it... aan de verkopende partij om te bepalen of die het verkoopt of niet.

     

    het is een spel..

  3. Geachte klant,

     

    Het spijt ons u te moeten informeren dat het type EA 189 motor in uw auto is voorzien van software die zorgt voor afwijkingen tijdens tests op een rollentestbank. Uw auto is technisch veilig en geschikt om mee te rijden.

     

    Op dit moment wordt hard gewerkt aan de uitrol van de herstelactie. Volkswagen AG vergoedt de volledige kosten van alle noodzakelijke maatregelen en doet er alles aan om uw vertrouwen weer terug te winnen.

     

    Uw ŠKODA-dealer neemt spoedig contact met u op om u te informeren over de maatregelen die genomen moeten worden.

     

    Met vriendelijke groet,

    ŠKODA

     

    LOL ik dus ook aan de beurt... vraag me af of ze je kunnen achterhalen als je hem niet bij een dealer hebt gekocht maar gewoon bij een garage.. daarnaast of het verplicht is om de skoda om te zetten naar andere software.... meer wegenbelasting ga ik toch niet betalen.....dat gaat op gewicht.

    en dat beetje milieu.. pff man man moeten ze eerst alle andere veel vervuilendere zaken eens aanpakken.

  4. Hallo allemaal,

    sinds een paar dagen heb ik een probleem met mijn kofferbak.. ik kon deze op de sleutel, in de auto en op de hand openen en sluiten.
    Nu opent hij wel (een stukje) en daarna piept hij een paar keer en blijft hij steken.. moet ik hem met de hand verder dicht of open duwen.

    Even uitgelezen met vagcom
    graag jullie advies / mening / expertise smile2.gif



    6D-Trunk Elect. -- Status: Malfunction 0010

    Address 6D: Trunk Elect. (----) Labels: 7N0-959-107.clb
    Part No SW: 7N0 959 107 C HW: 7N0 959 107 A
    Component: HDSG-Modul H11 0804
    Revision: 41011001 Serial number: 072200445
    Coding: 082301C002
    Shop #: WSC 33361 790 00999
    ASAM Dataset: EV_HDSGSk462 301133
    ROD: EV_HDSGSk462.rod
    VCID: 377B5B9E8E3AEEA66A7-8062

    1 Fault Found:
    0028 - Motor 1 for rear lid
    B11D9 13 [008] - Open Circuit
    Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear
    Freeze Frame:
    Fault Status: 00000001
    Fault Priority: 3
    Fault Frequency: 39
    Reset counter: 72
    Mileage: 130219 km
    Date: 2038.14.17
    Time: 19:43:18

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe