Ga naar inhoud

newwwolf84

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

newwwolf84's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputatie

  1. newwwolf84

    Nieuw

    Trouwens vandaag nog een mail gehad van de garage die hem de laatste keer gehad heeft voor onderhoud, de service manager wist me te vertellen dat de ketting op 27-04-2013 bij een km stand van 86.000 is vervangen. De TSI kwaaltjes zouden dus opgelost moeten zijn... maar goed, het kan natuurlijk altijd weer gebeuren alhoewel dat met een ketting niet waarschijnlijk is.
  2. newwwolf84

    Nieuw

    Dank je rosinfield ! Ps ik ga zaterdag nog een proefritje maken in een O2 combi 1.2 TSI elegance business uit 2011, tot nu toe alleen nog proef gereden in een 1.4 ben dus benieuwd naar de prestaties van de 1.2 de auto heeft al de welbesproken update 24W6 gehad, dat heb ik inmiddels in de kofferbak gezien. Volgens de verkopende partij zou er rond de 86.000 ook de ketting vervangen zijn maar daar heb ik zo gauw geen aantekening van gezien.
  3. newwwolf84

    Nieuw

    Hoi allemaal, Na me een poosje geleden al aangemeld te hebben op skodaforum.nl ook de stap genomen om me hier aan te melden. Tenslotte is het nooit verkeerd om nóg meer info te verzamelen... Mijn naam is Henry en rij op dit moment in een VW Caddy life uit 2006 en deze is aan vervanging toe. Ik ben me aan het orienteren op, jawel !, een Skoda en om precies te wezen op een Octavia Combi aangezien ik dit een mooie auto vindt. Ik zit te kijken naar een O2 vanaf 2009. Nou mochten er nog vragen zijn dan stel ze gerust, ik ga nog even tussen de bergen informatie neuzen. Fijne dag nog ! Groet Henry
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe