Ga naar inhoud

Aerendil

Members
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Fabia
  • Uitvoering
    Ambition Business line
  • Motor
    1.2
  • Transmissie
    hand-5
  • Kleur
    antraciet
  • Bouwjaar
    2009
  • Eigenaar sinds
    2014
  • Kilometerstand
    93000

Aerendil's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputatie

  1. Bedankt allemaal voor het warme welkom en de goede tips. Ik zal er zeker eens naar gaan kijken! Al zal ik niet voor een adapter gaan die je los in de SA steekt. Die heb ik nu ook en is eerlijk gezegd een doorn in mijn oog. Ik wil een iets nettere oplossing en het zal dus een permanentere oplossing moeten worden. Maar gezien ik de SA toch niet gebruik, is de oplossing van EdK wel te overwegen. Nog een paar daagjes en ik kan onze oude Polo wegbrengen en onze nieuwe Fabia ophalen... Kan bijna niet wachten!
  2. Aerendil

    Even voorstellen

    Hallo allemaal, Ik heb afgelopen weekend een Fabia Combi 1.2 12V ambition buisnessline (2009) gekocht. Onze oude auto was hard aan vervanging toe (VW Polo 1.4 trendline '97). Vooral omdat wij begin dit jaar gezinsuitbreiding hebben gehad in de vorm van een prachtige dochter. en omdat wij eind september op vakantie te zijn geweest met zijn 3en naar de Veluwe en daar kwamen we al snel tot de conclusie dat de Polo toch wat aan de kleine kant was. Daarom ben ik me sinds dien gaan orienteren op vervanging. Omdat ik toch eigenlijk wel binnen de PON autogroep wilde blijven (ik ben namelijk erg te spreken over de kwaliteit van VW, maar minder over de prijs ervan ) kwam ik eigenljk altijd op de Fabia combi uit (ook als ik overigens andere merken bij mijn zoektocht betrok). En omdat ik voorheen regelmatig lange stukken moest rijden moest het er dan wel een worden met een zeker luxe (al was het in vergelijking met de Polo niet echt moeilijk om verbetering te vinden). Afgelopen weekend kwam dus de fabia op mijn pad, we zijn er eens gaan kijken, hebben wat gepraat, rondje gereden en vervolgens toen we het over de prijs eens waren heb ik de verkoper een hand gegeven. Volgende week kunnen we hem ophalen. Er zijn nog wel een paar kleine dingen die ik eigenlijk mis. Zo zou ik graag een USB laadpuntje in de auto hebben zodat we onze iPhones kunnen bij/opladen. vooral als we navigatie van de iPhone gebruiken is dat zeer wenselijk. En zo zou ik ook nog een carkit in de auto willen. Na een aantal zoektochten kom ik eigenlijk elke keer de Parrot mki9200 tegen. Misschien maar eens kijken of dat wat is. Ik denk dat ik mezelf voor nu wel even voldoende voorgesteld te heb. Groet Aerendil.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe