Ga naar inhoud

Photocell

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Photocell

  1. Alles is ingebouwd en wat een verschil. Toen alles ingebouwd was klonken de hoge tonen nog steeds te hard zelf met -9db. De tweeter filters verder aangepast met nog eens -4db en nu klinkt het in balans (hoge toon regeling neutraal) Alleen compo setje vervangen is dus niet voldoende, de HU stuurt de hoge tonen ook veel te fors aan.
  2. Heb gekozen voor een Rockfort Fosgate PBR300x2 als amp. En de MB Quart QM165 composet voor alleen de voordeuren. De voordeuren worden volledig gedempt. Zodra alles binnen is wordt alles ingebouwd. Ook de sub van Rockfort Fosgate P300-10 zal onder de vloer van de laadruimte worden geplaatst. (staat nu nog tegen de achterbank) Zodra alles is ingebouwd zal ik laten weten hoe het gegaan is en hoe het klinkt.
  3. Dus het laten inbouwen van een nieuw compo setje zal al veel uitmaken? Ik heb mooie compo setjes van infinity en MBQuart gezien, en Rockfort heeft ook leuke. Zal eens gaan kijken wat het kost. Bedankt voor de info
  4. Ligt het nu aan de speakers of aan de versterker dat het geluid zo slecht is? Ik heb al een sub ingebouwd, wat in het laag een verbetering is, maar het hoog is nog steeds een puinhoop. Zou een PP52DSP van Fischer een uitkomst brengen?
  5. Hallo allemaal, Ik ben sinds 5-2014 bestuurder van een Octavia III BL GL Combi in zilver metallic. Hiervoor had ik een Peugeot 508 SW gereden. Reden dat ik nu een Skoda rijd is dat je van de zaak alleen nog VAG auto's mag leasen. Dan maar de grootste en goedkoopste, en bevalt me zeer goed. Over mezelf: Ben getrouwd en heb geen kinderen. Wordt binnenkort 50 jaar en werk als calculator Tevens even een fotootje van de bolide toegevoegd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe