Ga naar inhoud

Joske

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Joske won de laatste dag op 14 mei 2014

Joske had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Woonplaats
    Moerbeke
  • Beroep
    procesoperator

Auto

  • Merk
    Škoda
  • Type
    Octavia Combi 2 FL
  • Uitvoering
    Ultimate edition
  • Motor
    2.0TDI
  • Transmissie
    hand 6 - bak
  • Kleur
    Platin Grey
  • Bouwjaar
    2013
  • Eigenaar sinds
    juni 2013
  • Kilometerstand
    20000

Joske's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputatie

  1. Joske

    Ruiten tinten

    valt toch reuze mee is maar een halfuurtje rijden ('s nachts natuurlijk, niet in de ochtend, middag of avondspits rond Brussel.. )
  2. Dankjewel voor jullie hartelijke welkom!
  3. Wat je vaak leest is dat een brandstoffilter eerst ondergedompeld wordt in diesel maar bij deze cartridges is dat moeilijk om dat deftig te doen. De 1.2TDI is idd een risico betreft de hogedrukbrandstofpomp. Maar hetgeen pcfreak beschrijft vanuit Elsa lijkt mij niet meer dan een commando geven aan de pomp om te starten, maw hetzelfde als je portier openen (want dan start de pomp in de meeste auto's toch reeds). Dus contact opzetten (NIET starten) gedurende die 180 seconden gaat volgens mij hetzelfde resultaat geven. Maar ik zou toch proberen om de filter wel degelijk EERST op te vullen met diesel hoor..
  4. Bedankt Ed , zal eens een topic lanceren dan. @the bone collector: dat is leuk, ben je vast wel al eens aan mijn oprit gepasseerd . Als je iemand een grijze O2 ziet wassen met de hand.. kans is groot dat ik het ben! (nogal regelmatig kans op die gebeurtenis)
  5. Dat klopt, er zitten idd maar 2 slangen op, 1 voeding en 1 retour:
  6. Heb je het enkel en alleen in de 5e versnelling? Hoeveel km's staan er op de wagen?
  7. Het lijkt alsof ik mijn eigen wagen op jouw oprit zie staan wat heb je daar voor betaald als ik vragen mag? Voor het extra laten verduisteren van de ramen? En waar heb je het laten uitvoeren?
  8. Hallo iedereen, op verzoek van @edk ( ;-) ) kom ik ook eens hier op het forum kijken. Voor sommigen zal ik waarschijnlijk een bekend actief lid zijn van het "andere skodaforum". Of ik ook zo actief hier kan zijn als op het andere wordt nog afwachten, dan kom ik helemaal niet meer aan werken toe vrees ik . Over mezelf: Getrouwd, 2 kinderen, woonachtig te Moerbeke in België. Werkzaam in de chemische industrie (ploegenarbeid) regio Antwerpen. Sinds 2006 in het bezit van een Fabia Combi I met een 3pittertje in het vooronder (1.4TDI met een whopping 69pk). Na een aantal jaar stuurbijten toch maar beslist om vorig jaar mijn "droomwagen" aan te schaffen: een O2 combi platin grey 2.0 TDI. (waar volgens een rollenbank run blijkbaar 165 paardjes zaten ipv de fabrieksopgave van 140 paardjes). Was een eindereeksmodel met de O3 die toen bestelbaar werd, met als gevolg dat de wagen zo goed als full option is, op leder en xenon na. Er komt nog een Eibach pro kit onder volgende maand en in september organiseer ik een meeting bij VAG Techniek te Nuenen dus daar zal ie ook nog een chipje krijgen . (de meeting houdt heel wat korting in op chippen, A/C service, etc.. indien gewenst en toegelaten wil ik daar gerust ook nog een topic over openen) Qua specialiteiten ben ik vooral goed in het opzoeken van onderdeelnummers en handleidingen voor het monteren of demonteren van onderdelen op een Škoda. Ik heb toegang tot ETKA en Elsawin. Dus indien iets nodig, vraag gerust achter mij in een topic. (weet niet of je hier ook iemand kan taggen?) een paar foto's en indien nog vragen: shoot!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe