Ga naar inhoud

stradje

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door stradje

  1. Ik zie al dat de navigatie inderdaad de bron van ergernis is die ik al verwachtte. Als je TomTom gewend bent ga je echt niet met die bagger navigeren die VAG nog steeds in hun apparaten meent te moeten stoppen. Zonde van het geld, maar bij veel versies / actiemodellen wordt het je door de neus geboord om daar dan 10 of meer jaar nutteloos te zitten. Maar gelukkig kun je er wel goed een zuignap op bevestigen.
  2. Ik vond de boordcomputer informatie, telefoonbediening en mediaspeler de reden om hem toch maar te nemen. Als ik serieus wil navigeren zal ik waarschijnlijk toch weer terugvallen op de TomTom APP op mijn Galaxy S4, HD-Traffic. Echt schandalig dat het VAG-concern nog steeds niet "om" is op TomTom. Ze scoren consequent erbarmelijk in navigatie praktijktests. Ik reed laatst mee in een heel dure BMW met extreem dure navigatie. Toen het echt spannend werd (gemene files en al te laat voor een belangrijke afspraak) zijn we echt gaan rijden op mijn TomTom APP. De BMW kwam steeds te laat met de informatie om juiste beslissingen te nemen. Dat geldt des te sterker als ook de secundaire wegen vollopen. Ook de dealer geeft aan dat hij baalt als een stekker dat die VW-jongens lijken te blijven te ontkennen dat hun navigatie echt niet meer van deze tijd is. Bij onze aanstaande Octavia met Amundsen zelfde verhaal: prut navigatie. Wie wil nou TMC als je ook HD-Traffic kunt hebben?! En permanent up-to-date kaarten met intelligente, tijdsafhankelijke routeplanning?! Maar... wel een mooi groot plat oppervlak om alsnog je zuignap op te bevestigen . Ik stuur VAG wel een fotootje als het zover is.
  3. Even voorstellen. Ik ben sinds juli 2010 tevreden (via mijn bedrijf) eigenaar van een Fabia combi Greenline 1.2 TDI, lekker compleet aangekleed omdat dat zo goedkoop kon. Na ca. 135.000 km is mijn echte verbruik (km's/liters) ongeveer 1:23. Dus dik tevreden. Mijn Faabje heeft mij m.b.v. de boordcomputer, cruise control en stop/start op een effectieve manier het "nieuwe rijden" bijgebracht. Ik vat dat tegenwoordig samen als: "remmen is zonde". Dit jaar was er nog een mooie fiscale mogelijkheid tot upgraden naar de nieuwe Octavia combi met 14% bijtelling. Dus die heb ik maar besteld, uiteraard weer uitgerust met vrijwel alle verkrijgbare opties om de economie weer wat aan te jagen. En toen we eenmaal bezig waren hebben we ook maar een prachtig uitgestukkerde Citigo Elegance besteld met dat prachtige lichte interieur, panoramadak en silver leaf lak. Dat is een "2e wagen", zonder dat het een straf is om daar in te rijden. Maar het afscheid van die goede, oude Faabje zal zwaar vallen in februari/maart.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe