Ga naar inhoud

sargefoo

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over sargefoo

  • Verjaardag 06/09/1988

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Woonplaats
    Nieuwerkerken (Aalst)
  • Beroep
    Customer Service Engineer, Siemens
  • Interesses
    Oldtimers, Games, Gitaar

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Superb II
  • Uitvoering
    Ambition Greenline
  • Motor
    1.6
  • Transmissie
    Hand-5
  • Kleur
    Black Pearl Magic
  • Bouwjaar
    2012
  • Eigenaar sinds
    14/11/2013
  • Kilometerstand
    25200
  • Opties
    GPS, Bluetooth Car Kit, Trekhaak
  • 3rd Party Opties/Accessoires
    Coyote
  • Radio- / Navigatiesysteem
    Admundsen
  • Zomervelg / -band
    16" Moon
  • Wintervelg / -band
    16" Moon

sargefoo's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputatie

  1. Bedankt iedereen! Bedankt Snelle. Ik ben eigenlijk van Nieuwerkerken! Superb is op het eerste zicht moeilijk te vergelijken. De Peugeot had een tiptronic schakelsysteem, deze een handbak Ben blij dat ik hem weer wat in de hand heb. Die Tiptronic van Peugeot schakelt traag, en remt zwaar af bij een inhaalmaneuvre. Zelfs ermee leren rijden maakte mij er nog niet echt tevreden over. Ik was vooral blij met het comfort van de Peugeot. Maar de Superb moet er zeker niet voor onder doen! Qua kwaliteit hoop ik dat de Skoda beter scoort, Ik heb vrij veel elektronica problemen gehad met de 508, maar ook het interieur leek goedkope 'namaak van het A-segment'. Ik had de wagen besteld net na de release: kofferklep schuurde tegen achterbumper, injectiesensor kapot, sensor in bochtverlichting kapot, trage parkeersensoren (een carkitupdate heeft dit opgelost), niet compatibel met de iPhone 4S die voor de wagen uitkwam, lak pelt af na enkele keren carwash, stukken van interieur zitten los, ... en ga zo maar door. Ze mogen bij Peugeot alleszins niet zeggen dat ik een lastige klant was. Ik had met al deze gebreken leren leven, al geeft het niet echt een geruststellend gevoel.
  2. Hoi iedereen, Sinds vrijdag in het bezit van een nieuwe wagen, een Skoda Superb Ambition Greenline van 2012. Jammer genoeg heb ik afscheid moeten nemen van mijn trouwe Peugeot 508SW na een totaal verlies: Op de autobaan kwam ineens een volwaardig reservewiel van een bestelwagen op mijn af Resultaat: schoot onder de wagen. Carter, automatische versnellingsbak, aircomodule, radiatoren,... alles geraakt. Gelukkig geen airbags afgegaan en ikzelf niets opgelopen. Tegenpartij is ook bekend door iemand die het wiel heeft zien vallen. Mijn werkgever stelde me een optie voor, of een nieuwe wagen bestellen, of een NNC kiezen uit de lijst (bleek voor mezelf veel goedkoper uit te komen). Nooit echt bij stil gestaan dat ik zelf een Skoda zou kiezen, het merk is me wat onbekend. Toch was ik aangenaam verrast van de uitrusting en prijs in de lijst. Ik wou hem toch eens gaan bekijken. Wat een prachtige wagen. Een hatchback in Black Pearl Magic met 16" Moon velgen met slechts 25000km. Ik was onmiddelijk verkocht. Hij is uitgerust met Ambition, Ambiente pack, Xenon, GPS Amundsen+ & als extraatje een trekhaak. Als technieker zou ik normaal een break kiezen, maar deze Superb is gewoon te ruim om te laten staan. De koffer van de hatchback is groter dan die van de vorige Peugeot 508SW. Onmiddelijk gebeld, en besteld! Was even wennen tov de automatische bak. Een manuele 5-bak is totaal iets anders. Ondertussen een zeer tevreden klant!
  3. Oh jee, wat erg! Ik had op internet op voorhand opgezocht en dacht dat een SD-kaart ingang steeds onderaan zat. In 't kort, die zit idd verticaal! Ben zeer tevreden dat ik toch iets heb! Versta nog steeds niet dat ik daar kon over kijken De MDI ingang is wel degelijk een optie die er niet op zit. Bedankt iedereen!
  4. Bedankt voor de snelle reactie! Op die plaats niets te vinden. Is MDI een aparte optie? Wat me ook opvalt is dat wanneer ik op media druk, ik CD / Bluetooth / SD kan kiezen, maar ik geen SD-kaartlezer vind.
  5. Dag iedereen! Sinds vrijdag ben ik de fiere eigenaar van een Skoda Superb II. Het is een bedrijfswagen uit het NNC gamma geworden. Optielijst was wat vaag, er stond geen Navi in, maar de auto kwam wel met een Navigatiesysteem. Het klinkt vreemd dat ik dat niet weet, maar ik moest dus een wagen nemen uit een lijst in een email, zonder hem dus gezien te hebben . Intussen al veel informatie opgezocht over wat kan en wat niet. Het enige wat ik mis is een USB ingang. Skoda heeft volgens het forum hier een MDI ingang, maar ik kan hem niet vinden. In de toren in het midden zit een plastic kapje, waar denk ik een ingang hoort, maar ik krijg dit niet open. Is het mogelijk dat de Admundsen komt zonder multimedia aansluiting? Ik heb er ook geen SD-kaartlezer inzitten. Voorlopig kan ik enkel met CD's of Bluetooth werken. Ik heb een bluetooth set en GPS, maar geen MDI? Dat zou vreemd zijn maar daar lijkt het wel op. Iemand die exact weet waar die zit? Of een oplossing heeft indien ik geen MDI heb? Heel erg bedankt alvast!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe