Ga naar inhoud

pfvi

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door pfvi

  1. Ik heb mijn Skoda Yeti bij Van den Bergh en Ansoms gekocht. De reden laat ik even in het midden, maar wil wel kwijt dat ik ten opzichte van een vergelijkbare versie in NL ongeveer € 5000 goedkoper uit bleek te zijn. Samengevoegd met een buitengewoon vriendelijke en deskundige benadering maakte dit van mij een zeer tevreden klant. Dus inderdaad, dat juiste gevoel is bij mij zeker ontstaan.
  2. pfvi

    even voorstelen

    Dat zijn mijn initialen, waarvan de eerste drie van de voornamen en de laatste van de achternaam.
  3. pfvi

    even voorstelen

    Goedemiddag, vanmorgen stuitte ik voor het eerst op dit forum omdat ik wat verder zocht op de terugroepacties van VW voor auto's met een DSG bak. Omdat ik al sinds 2011 in het bezit ben van een Skoda Yeti heb ik me nu aangemeld. Deze specificaties van mijn Yeti heb ik al elders opgegeven. De afgelopen twee jaar heb ik de Yeti ervaren als een heel fijne auto met zeer goede rijeigenschappen. Het enige bezwaar wat ik zou kunnen bedenken is de wat matige kofferruimte (zowel in lengte als in de breedte) als de achterstoelen niet omgeklapt/verwijderd zijn. Voor de vervanging van mijn vorige auto was ik op zoek naar een SUV achtige type, dat door zijn voorkomen geen agressie uitstraalt. Ik heb voor deze auto gekozen om na mijn pensionering (dit jaar) wat door Europa te kunnen crossen. Mijn DSG bak is medio juli van dit jaar aangepast i.v.m. een trilling in de aandrijving, die ontstaat tijdens het wegrijden en na overschakelen naar de tweede versnelling. In 2012 zijn de logo's vervangen en heeft er een aanpassing (code 24W6-04) plaatsgevonden in de turbo ophanging. Tenminste, zo heb ik het begrepen. Over een week laat ik mijn zomerbanden weer omzetten naar de winterbanden. En hierover heb ik gelijk een vraag aan een bandenexpert. Mijn zomerbanden hebben als specificatie 225/50 R17. De winterbanden, geleverd bij aankoop zijn 205/55 R16. Volgens de tire size comparison tabel zit daar een omtrekverschil in van - 3.8%. Lijkt dan het gebruik van een 205/60 R16 band niet verstandiger, omdat die maar een omtrekverschil van -0,7% heeft. Weliswaar kan in de autocomputer het gebruik van winterbanden worden aangevinkt, maar geeft deze oplossing geen nauwkeuriger beeld? Ik zie uit naar een goede communicatie met de forumleden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe