Ga naar inhoud

1Mandine

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Alles dat geplaatst werd door 1Mandine

  1. Bedankt voor jullie antwoorden, ik zag dat deze hulpmiddelen heel handig waren voor het herstellen van sieraden ^^ en ik heb er toevallig een besteld op amazon! Dus ik zal nooit mijn vriendschapsarmbandje kunnen laten vallen dat ik heb gekregen, zoals deze!
  2. Hallo daar! Ik ben hier met een iets lichtere vraag, maar een die erg belangrijk is (voor mij! lol). Hoe vind je je sieraden terug als je ze onder de stoel verliest en het soms moeilijk is om er met de hand bij te komen? Het klinkt misschien stom, maar ik heb dit soort fouten vaak gemaakt en ik zou graag jullie advies willen ^^ Bedankt voor jullie antwoorden!
  3. 1Mandine

    Ik ben Mandine

    Hallo allemaal 🙂 Ik ben Mandine, ik ben bijna 24 en wil binnenkort een Skoda kopen. Wat is er beter dan je te registreren op het forum dat aan dit merk is gewijd? 🙂 Tot ziens!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe