Ga naar inhoud

BertjeB

Members
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • M/V
    Geheim

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Octavia combi II
  • Motor
    1.6 TDI greentech
  • Kleur
    brilliantzilver
  • Bouwjaar
    2012
  • Eigenaar sinds
    Begin
  • Spritmonitor ID
    558349

BertjeB's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputatie

  1. Hallo allen, na me als nieuwe Skoda rijder op het Nederlandse forum te hebben aangemeld dacht ik me hier ook maar te registreren. en aangezien ik lui ben( ) en de techniek voor niets staat heb ik mijn voorstel tekst maar even van het andere forum gekopieerd: Om te beginnen, ik ben niet echt een merkvaste autobezitter...... BMW, Ford(mustang V8), suzuki, Pontiac(fiero's), Hyundai, Audi, Mercedes(nog steeds), volvo, Citroen, en nu Skoda!! Sinds een paar weekjes rijd ik rond in een brilliant zilveren Octavia, na een DS3 een hele omschakeling..... Ik ben al een beetje actief geweest op het forum en dacht me nu maar even netjes voor te stellen. Ik ben een 42 jaar jonge Lelystedeling met een vriendin en een zoontje van 2.(yup was er laat bij....) Ik ben een onderhoudsmonteur, maar houd er niet van om al te veel aan mijn auto te sleutelen, daar zijn specialisten voor....... Ik ga de komende tijd een beetje op het forum neuzen en, zoals bij alle vorige forums, waarschijnlijk hier en daar een stomme vraag stellen in de hoop zo snel mogelijk zo goed mogelijk bekend te raken met mijn nieuwste aanwinst. het verleden heeft me geleerd dat forums een zeer goede bron voor allerhande informatie, niet noodzakelijkerwijs auto gerelateerd, zijn. Toen ik mijn eerste auto kocht was er geeneens internet, iets wat veel mensen hier waarschijnljk zich niet eens voor kunnen stellen. alles ging toen via clubblaadjes, verre van interactief maar wel leuk als hij weer in de bus viel, ff op de bank en lezen wat anderen gedaan hadden, ontdekt of overkomen was. Ik heb er dan nu ook alweer zin in om lekker te gaan lezen. genoeg gekletst! ik kijk ernaaruit om met jullie in conclaaf te gaan over iig een(hopelijk meerdere) onderwerp(en) wat ons beiden aanspreekt: onze vierwieler! grtzzzz Bert.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe