Ga naar inhoud

jeve1

Members
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jeve1

  • Verjaardag 05/22/1970

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Woonplaats
    Spijkenisse
  • Beroep
    Administratief Medewerker
  • Interesses
    Automotive, Muziek, PC, Vakantie.

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Octavia I Combi 1.6 LPG G3
  • Motor
    1.6 105 PK
  • Transmissie
    Hand-5
  • Kleur
    blauw/grijs
  • Bouwjaar
    2004
  • Eigenaar sinds
    2008
  • Kilometerstand
    160500
  • Opties
    LPG G3
  • Accessoires
    Trekhaak
    LM-Velgen
    Pioneer BT 6400
  • Radio- / Navigatiesysteem
    Pioneer
  • Zomervelg / -band
    205/65/16
  • Wintervelg / -band
    185/65/15

jeve1's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputatie

  1. Nou laat het zonnetje maar komen dan,.........
  2. Goedenavond mede-forumers, Heb een vraagje : de rechterachterportier speaker van mijn Octaaf doet het niet meer. Om te kijken wat er aan de hand is zou ik dus de speaker willen demonteren. Moet ik daarvoor de hele portierbekleding ervanafhalen of kan dit ook makkelijker ? Alvast bedankt
  3. Hoi Witte Yeti, Heb je een pm gestuurd. Jammer van deze afbeeldingen is dat het gedeelte waar ik denk dat het bij om gaat juist niet beschreven staat, dus eigenlijk het inklappen vd spiegel, die bout staat precies niet omschreven
  4. Bedankt Witte Yeti !!!! Is voor mij nog wel abracadabra om dit zelf uit te bouwen
  5. Als ik bijvoorbeeld alleen de binnenverlichting wil veranderen voorin, hier zitten dus 2 kaartleeslampjes en 1 gewoon lampje voor interieur. Is het dan alleen een kwestie van lampje bestellen, lapjes eruit halen en led lampjes erin zetten ? Of moeten er nog aanpassingen worden gedaan ?
  6. Bedankt iedereen voor de antwoorden, ik ga me eens verdiepen in de pdf file. Thanks !!!
  7. Goedemiddag, Heeft iemand ervaring met een usb stick aannsluiten op een radio ? Ik heb een nieuwe Pioneer radio gekocht en kan nu via kabel die ze naar vakje onder de radio hebben gelegd makkelijk een usb stcik erin klikken (heb overigens ook SD card ingang). Maar wat ik me afvroeg hoe kan je op een usb stick een bepaalde cd aankiezen ? M.a.w. hoe loop je de usb stick door met wat erop staat ? Nu doe ik hem erin en hij begint direct af te spelen en kan wel alle nrs. doorklikken maar het moet toch ook mogelijk zijn om een bepaalde map aan te kiezen ? Wie weet raad ?
  8. Goedemiddag mede-forumers, welke soort moet je precies kiezen " Even een vraagje over het bestellen van binnenverlichting LED bij de firma Hypercolor.de : welke soort moet je precies kiezen je hebt namelijk hypron serie, glas sockellampen...enz..... Of kan je ook een complete set bestellen ? Thanks.
  9. Misschien ben ik te ongeduldig maar hoe lang duurt zoiets eigenlijk ?
  10. jeve1

    Hoi allemaal

    Dank jullie wel !!! Yep, een Vialle LPG G3 installatie, in het begin toen ik de Octaaf had aangeschaft wat problemen gehad maar rij er nu alweer een aantal jaar zonder problemen mee en lach iedereen uit aan de pomp. En dat voor maar 2 tientjes in de maand extra aan wegenbelasting. Uiteraard wel iets onzuiniger maar denk als ik voor Er 25,- een volle tank heb ik weer in mijn handjes knijp Had ik jaren eerder moeten doen....... Maar eigenlijk zou ik iets ruimer willen gaan rijden, 2 kids he, je sleept van alles dan mee.
  11. Bedankt hiervoor. Wat is eigenlijk een ETKA ? En wat houdt het precies in als hij op een todo lijst staat ?
  12. Hoi EdK, Bedankt voor de tip, wist niet eens dat je dit met een bout zou kunnen aandraaien. Zijn er misschien tips hoe de spiegel te verwijderen of is hier ergens een handleiding van ?
  13. jeve1

    Hoi allemaal

    Goedenavond mede-forumers, Mijn naam is Jeffrey, 42 jaar, samenwonend met mijn vriendin in Spijkenisse en de trotse vader van 2 jongens in de leeftijd van 2 en 5 jaar. Rij al meer dan 5 jaar met plezier in mijn Octavia Combi, type I, uit 2004. Voorheen regelmatig te vinden op het vorige Skoda forum.
  14. Goedenavond medeforumers, Na lange tijd afweizg te zijn geweest op het skodaforum en skodaweb weer terug met een vraag : Van mijn Octavia Combi, type I, bouw jaar 2004 is vanmorgen de rechterbuitenspiegel een beetje "gammel" geraakt. Normaal klap ik de buitenspiegels altijd in (helaas niet electrisch) omdat men wel eens in onze strat het leuk vond om met de spiegels van andermans auto's te "spelen". Nu klapte ik hem open en nu blijft hij laat maar zeggn n iet meer zitten, je voelt altijd als je hem uitklapt dat hij op zijn plaats zit. Nu hem ik hem tijdelijk met duck tape vastgezet want onderweg naar mijn werk zag ik hem aardig heen en weer klaperen en was bang dat hij eraf zou gaan vallen. Nu is mijn vraag : * valt dit nog te herstellen of moet ik nu een compleet nieuwe spiegel kopen ? * Zou ik hem anders professorisch vast kunnen zetten met bijv. een schroef vanaf de onderkant. Andere tips ? Alvast bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe