Ga naar inhoud

pacato

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • M/V
    Geheim

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Yeti
  • Uitvoering
    Active
  • Motor
    1.2 TSI DSG 7
  • Transmissie
    DSG 7
  • Kleur
    Bruin
  • Bouwjaar
    2012
  • Eigenaar sinds
    2012
  • Kilometerstand
    4500
  • Opties
    lendesteun,bandendrukkontrole,parkeersensoren voor en achter
    Amundson radio nav,armsteun, multifunctioneel stuur,alu velgen,
  • Accessoires
    geen

pacato's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputatie

  1. Hallo, Het probleem is weg, de oorzaak was inderdaad een oude draadloze koptelefoon die niet meer in standby ging maar dus altijd bleef zenden.(toestel van de buurman) Dank aan iedereen voor de reacties. Groeten en tot de volgende.
  2. Hallo, In en rond de woning is er de laatste maanden niets veranderd. Mvg.
  3. Hallo, een 2 tal weken terug was het niet mogelijk om de wagen te ontgrendelen in de garage.(enkel mogelijk met de sleutel in het slot) De volgende dagen (en nu nog altijd) is het enkel mogelijk om de wagen te openen (en ook te sluiten) met de afstandsbediening op 20 cm van de deur. Batterij gewisseld: zelfde probleem. Reservesleutel: idem. Dit doet zich enkel voor in mijn garage of op de oprit. Op andere plaatsen werkt alles normaal. (dus ook bij de dealer, waar ook geen fout kon uitgelezen worden) Heb reeds alles uitgeschakeld in de woning: wifi,....: zelfde resultaat. Heeft er iemand een idee van waar dergelijke storing kan komen? Dank u en met vriendelijke groeten.
  4. Hallo, vorige week terug een lege batterij. Wagen terug bij de dealer, direct bij aankomst lekstroom van 1 A, na 1 uur niets meer en alles terug normaal. Wagen is 1 week bij de dealer gebleven en geen probleem vastgesteld.(vervangwagen voorzien) Dealer heeft preventief de batterij vervangen. Volgens de dealer moet ik de wagen altijd afsluiten in de garage. Het probleem heeft zich altijd voorgedaan met de wagen niet afgesloten in de garage en sleutel in het contactslot. (dit was ook zo de eerste 8 maand en dan was er geen probleem!) Heeft er iemand weet van dergelijk probleem? Zijn er nog mensen die hun wagen niet afsluiten? (bij mij staat de wagen soms 5 dagen zonder gebruikt te worden) Dank u.
  5. Hallo Dandy59, ik heb ook reeds 2x lege batterij gehad.(auto is nu 1 jaar oud, Yeti 1.2 tsi,dsg 7) Batterij is nu vervangen onder garantie. Dit is telkens gebeurd als de wagen niet afgesloten wordt in de garage met de sleutels in het contactslot. Volgens mijn dealer moet de wagen altijd afgesloten worden.(?) De eerste 9 maand was hij ook niet afgesloten en dan was er geen probleem. Heeft er iemand dergelijke ervaringen? Is het probleem bij u nu verdwenen?
  6. Hallo allen, sorry, ik heb me ondertussen voorgesteld. met vriendelijke groeten.
  7. Hallo, mijn naam is Patrick en ik ben sinds 05/2012 in het bezit van een Skoda Yeti. -1.2 tsi active -DSG 7 -kleur: bruin -Amundson radio en nav -lendesteun/armsteun -alu velgen -multifunctioneel stuur -parkeersensoren voor en achter -reservewiel. Voorheen altijd VW gereden en diesel.(laatste VW: Vento 300.000 km op 20 jaar zonder problemen of kosten, gemiddeld verbruik 5,5 l/100km) We rijden nu meer een 10.000 km per jaar vandaar de overstap naar benzine. Yeti is zeer aangenaam om te rijden en zeer practisch in gebruik. Paar dagen terug een startprobleem.(zie topic lekstroom) Met vriendelijke groeten.
  8. Hallo, een paar dagen terug niet mogelijk om te starten: accu leeg. (wagen is 8 maand oud) Acculader aangesloten en auto naar de dealer. Reststroom gemeten: 1,7 A. Wagen bij de dealer gelaten om uit te meten maar na 1 uur was de lekstroom weg waardoor ze niets hebben kunnen vaststellen. Wagen is nu terug en op dit ogenblik is alles terug normaal. Dit zal waarschijnlijk een probleem zijn dat nog zal terugkomen! Heeft er iemand weet van dergelijk probleem en de eventuele oorzaken? (een of andere stuurdoos,....) Met vriendelijke groeten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe