Ga naar inhoud

MichelSchreurs

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Woonplaats
    Wijchen
  • Beroep
    Student

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Citigo 3drs
  • Uitvoering
    Tour
  • Motor
    1.0 MPI 44kW
  • Transmissie
    Hand-5
  • Kleur
    Wit
  • Bouwjaar
    2012-09
  • Eigenaar sinds
    2012-09
  • Kilometerstand
    18k per jaar
  • Opties
    Mediapakket, zwarte Apus velgen, Bosch Plus 90 dimlicht, PIAA H-724 dagrijverlichting
  • Radio- / Navigatiesysteem
    Funky + Move & Fun
  • Zomervelg / -band
    14" Apus, ContiPremiumContact 2 175/65/14
  • Wintervelg / -band
    14" Aries, ContiWinterContact TS800 175/65/14
  • Spritmonitor ID
    534925

Contact Methodes

  • Website URL
    http://www.wsvhanzeland.nl

MichelSchreurs's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputatie

  1. Daar was ik al achter, maar ik vond 'm te onbelangrijk om 'm daarvoor te vervangen. Als dat de enige fout is ben ik tevreden! Ik ben natuurlijk ook niet opgeleid voor handleidingen, persberichten en advertenties zijn meer mijn ding (en gelukkig worden mijn teksten dan nagekeken) De Blue trainer wordt veel meer werk en ik heb vanavond minder tijd. En daarbij heb ik de bestanden helaas nog niet... Dus dat kost meer tijd!
  2. Version 0.1

    49 downloads

    Ik heb een handleiding geschreven om de opstartafbeelding van de Move & Fun aan te passen. Ik hoop dat ik compleet en begrijpelijk ben geweest. Als je zelf je afbeelding wilt wijzigen: neem de tijd. In het zip-bestand vind je het volgende: De handleiding in .pdf-formaat PNX-convert Resource extractor Een lege navigone-afbeelding De lege navigone-afbeelding kun je gebruiken, denk eraan dat je 'm wel even hernoemt. Wat het precies is en waarvoor het dient wordt je duidelijk als je de handleiding gaat volgen. Zelf moet je voor de volgende dingen zorgen: Fotobewerkingssoftware .net 3.5 Voor de software heb je Windows nodig, het werkt niet met een Mac. Op een Mac kun je Windows in Parallels installeren, daarmee kun je alle stappen volgen. Voor suggesties op mijn handleiding sta ik open!
  3. Bestandsnaam : Handleiding: Move & Fun opstartafbeelding aanpassen. Bestand Ingestuurd door : MichelSchreurs Bestand ingestuurd : 20 nov 2012 Bestands Categorie : Skoda Citigo Ik heb een handleiding geschreven om de opstartafbeelding van de Move & Fun aan te passen. Ik hoop dat ik compleet en begrijpelijk ben geweest. Als je zelf je afbeelding wilt wijzigen: neem de tijd. In het zip-bestand vind je het volgende: De handleiding in .pdf-formaat PNX-convert Resource extractor Een lege navigone-afbeelding De lege navigone-afbeelding kun je gebruiken, denk eraan dat je 'm wel even hernoemt. Wat het precies is en waarvoor het dient wordt je duidelijk als je de handleiding gaat volgen. Zelf moet je voor de volgende dingen zorgen: Fotobewerkingssoftware .net 3.5 Voor de software heb je Windows nodig, het werkt niet met een Mac. Op een Mac kun je Windows in Parallels installeren, daarmee kun je alle stappen volgen. Voor suggesties op mijn handleiding sta ik open! Klik hier om dit bestand te downloaden
  4. Bedankt voor het warme welkom! Ik ben druk bezig om wat meer uit te zoeken over het Move & Fun-systeem in de Citigo. Ik ben nu zover dat ik het opstartscherm kan aanpassen en ik denk dat ik weet hoe ik de Blue trainer van de VW Up! erop kan installeren. Maar ook hierover is 0,0 informatie te vinden, ik moet alles zelf uitvinden ... het is wel een uitdaging!
  5. Ik dacht al dat je dat hoort te vertellen hier ... heb ik het als newbie toch goed gedaan!
  6. Het topic is al flink opgeruimd zie ik! Bedankt voor alle reacties. Ik ben druk bezig mezelf een beetje wegwijs te maken op het forum en zoveel mogelijk Citigo-info te vinden!
  7. Als er nog één aanmelding binnenkomt kan de meeting definitief doorgaan!
  8. Bedankt allen! Ik zie een hoop bekenden Sinds dit toch mijn topic is kan ik het niet laten ook maar een stukje over mijn boot te plaatsen. Ik heb een Norman Cruisers Inter 630. Mijn boot is van 1980 en ik ben de tweede eigenaar. De eerste eigenaar was 82 toen ik mijn boot bij een jachtmakelaar aantrof en mocht, zo werd mij verteld, van zijn kinderen niet meer varen. Later heb ik nog een brief van hem mogen ontvangen, uitgetikt op een typmachine . Het bootje lag in Friesland en is toen op de trailer mee naar huis gegaan. Mijn Inter 630 heet Christine en is vernoemd naar de auto uit het gelijknamige boek van Stephen King. Achter de boot hangt een 9.9PK Yamaha buitenboordmotor die mij voor slechts 2 à 2,5 liter per uur met ongeveer 10 km/u voortbrengt. Het motortje is tot nu toe superbetrouwbaar. Het onderhoud heb ik door een Yamaha-dealer laten uitvoeren, maar dat vond ik duur: 225 euro! Er was werkelijk niets bijzonders aan de hand.. De boot heeft nieuwe zijwandjes in de tent gekregen, nieuw toilet (onderwater), een audiosysteem (met Bose 151SE-speakers), en een dito elektrische installatie. Ook is er een scheepshoorn opgezet, een nieuw schakelpaneel en uiteraard een koelkast. Daarnaast een waslijst met kleine dingetjes. Omdat ze nog in haar originele gelcoat zit begint de ouderdom toch wel zichtbaar te worden. Toch weet ik niet of ik daar nog iets aan doe, stiekem zou ik toch wel naar een iets grotere, stalen kruiser toe willen. Ik heb er al eentje gezien die toch wel in de buurt komt. De komende twee jaar doe ik nog even met deze, als ik ben afgestudeerd kan ik verder kijken. Er is toch nog een to-do lijstje: Zwemplateau en zwemtrap aan het hek maken* Led-verlichting achterin de kuip Nieuwe mast Extra accu (Nu 55Ah startaccu en 130 Ah lichtaccu, die laatste blijkt te zwak) Extra omvormer (Nu een 600W omvormer, die is echter niet sterk genoeg voor de koelkast. De koelkast krijgt dus een eigen omvormer) TV ophangen met een Vogel's beugel Nieuwe vloer binnen en buiten (Binnen ligt vloerbedekking in prima staat, buiten ligt een parketvloer - ja echt! - en die mag eruit. Ik wil een teak-look vloer doorleggen.)* Navigatieverlichting door LED vervangen Ik schat in dat dit wel klaar is als ik d'r verkoop. De *-items doe ik alleen als ik beslis de boot te houden, maar dan wordt ze ook in de 2-componentenlak gezet. Volgend jaar wil ik samen met een vriend naar Texel en Terschelling varen en dan zullen de echt belangrijke dingen wel gedaan zijn. Technisch was de boot gelukkig in orde toen ik d'r kocht. Het varen heb ik van mijn ouders, zij kochten 5 jaar geleden hun eerste boot, een Feeling 226. Een jaar later werd besloten dat deze te klein was en kwam er een Jeanneau Sun Odyssey 28.1. Supermooie boot, maar dat zeilen is niks voor mij.. Daarom ook onderstaand bootje! De vlag staat nu trouwens gewoon netjes achterop.
  9. Hallo forumleden, Het is hier (gelukkig) goed gebruik om jezelf even voor te stellen, dus bij deze. Ik heb me aangemeld omdat ik een meeting voor Citigo-eigenaren aan het organiseren ben, en zag dat een van de forumleden hier 'm al genoemd had. Daar wou ik me snel mee bemoeien Ik ben Michel, 20 jaar en ik woon in Wijchen. Mijn Citigo is mijn eerste auto en ik heb 'm besteld voor ik mijn rijbewijs überhaupt had, daar keek de dealer toch wel even vreemd van op! Mijn auto is een Skoda Citigo Tour, 3 deurs in het candywhite. Hij staat op zwarte 14" Apus-velgen in de zomer en op 14" wielen met Aries-wiepdoppen in de winter. Verder heb ik een mediapakket genomen, wat bij mij geresulteerd heeft in 6 speakers in mijn auto. Voor wat beter licht heb ik Bosch Plus 90 dimlicht en PIAA H-724 dagrijverlichting. Ondertussen zijn de letters er ook achteraf. Als het weer wat beter wordt ga ik verder, ik heb nog wel wat wensen voor de auto.. Nog het een en ander over mijzelf: ik ben student marketing, gek op wintersport en watersport. Ik heb een boot (dat is mijn andere grote trots) waarop ik in de zomer elk weekend te vinden ben. Lid van een watersportvereniging en onderdeel van het bestuur. Vanaf januari ga ik voor mijn opleiding stagelopen bij Opel op afdeling communicatie, daar blijf ik dan iets meer dan een halfjaar. Genoeg geluld, tijd voor foto's!
  10. Je bent toch niet met mijn eer aan het strijken, hè Antera? De meeting zal in Nijmegen worden gehouden, aan de Waalhaven. Een mooie locatie vlakbij de binnenstad van Nijmegen waar we gelukkig wel gratis kunnen parkeren. Als je je aanmeldt kun je ook meedoen aan een aanvullend programma. Ik zet hiervoor een mooie route uit door omgeving Nijmegen. Dit zullen we in twee groepen doen: de VAG-COM aanpassingen kosten nogal wat tijd en het is misschien niet leuk om uren op elkaar te wachten. Aanmelden inderdaad graag volgens bovenstaand format. Dat mag hier, op het Skodaforum.nl (zoek even naar Citigo VAG-COM Meeting zondag 9 december 2012, dan vindt je ook alle updates) of via e-mail: michelschreurs@me.com. Ik hoop op een leuke, goedbezochte meeting. Als je wilt langskomen zonder VAG-COM aanpassingen te laten doen is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe