Ga naar inhoud

Sagawolf

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door Sagawolf

  1. Op 9-5-2023 om 21:45, EdK zei:

    @Sagawolf zoals je misschien gelezen hebt hier op forum rij ik ook sinds kleine week een Fabia 4.
    En hebben veel optie's gemeen als ik jou lijst spiegel tegen die van mij.
    Camera zit er bij mij dan niet op en daar ik deze bij de Fab 3 ook later heb laten inbouwen door Antera in Breda , gaat dit binnenkort ook gebeuren met de Fab 4
    Als je daar eenmaal aan gewend bent wil je niets anders meer, en dat merk je des te meer als het er niet meer is !

    Min punten kan ik momenteel weinig opnoemen !  Ja Lane Assist is iets waar ik ergggg aan moet wennen.
    Digitale teller unit en de media unit is stukken uitgebreider geworden en eigenlijk een sprrekt voor zich zelf bediening.

    Alleen wat ik jammer vind is met de armleuning tussen de voorstoelen.
    Bij mijn vorige Skoda's was die in hoogte instelbaar (traploos) en om één of andere dwaze reden is dit niet meer mogelijk en ik vind hem simpelweg te schuin naar beneden staan.  Voor me comfort moet hij vlakker staan.  Ervaar jij dat ook ??
    Oplossing ga ik zoeken door binnenkort eens wat te gaan meten en te tekenen en een collega dan dat uit te laten printen op een 3D printer.
    Wil eigenlijk kijken dat als leuning vlak staat wat de hoogte is tussen de rand bak en de onderkant leuning.
    En dan een U laten printen op zijn kop die dan over de voorkant rand van de bak schuift en dan op de U een hoge rand verder laten printen waar dan de leuning op leunt.

    Ja eigenlijk een gemiste kans van Skoda simply clever

    Ps: mocht je dit ook ervaren en mijn oplossing je wel wat lijkt , laat dan even weten want is kleine moeite om er dan meteen 2 uit te laten printen.

    Ja, ik heb zelf al vaker de camera gebruikt. In het begin was ik nog kritisch van moet ik deze optie wel nemen ja of te nee. Maar nu wil ik natuurlijk niet meer terug haha.

    Dit is mijn eerste wagen met Lane assist voor mij werkt die wel goed heb misschien paar keer gemerkt dat het soms eigen wil heeft. Maar dit gebeurt zelden, zelf was in het begin niet duidelijk als ik van baanvak wilde veranderen dat ik daar dan richtingaanwijzer voor moest gebruiker waardoor vervolgens de Lane assist doorheeft als ik van rijvak wil veranderen.

    Zelf ervaar ik die armsteun niet echt een bepaald probleem. Ik ben zelf ook maar een klein meisje waardoor het niet al te veel zou uitmaken. 


     

    • Like 1
  2. Het is ook wel erg omdat er bij mij zelfs niet eens gesproken wordt van een datum. Nog productiedatum met alle bekende regels. Maar het is vreemd dat er in andere bepaalde landen vrij veel rondrijden en hier in België niks. Stel mij daar dan toch bepaalde vragen bij.

    Moest het toch geleverd worden blijkt het ook nog zo te zijn met missende opties . 

  3. Op 8-5-2022 om 16:50, Wasmachineman zei:

    Of een demo snel verkocht wordt of niet hangt van de dealer af en de importeur.
    Wij weten niet hoeveel auto’s vanaf de fabriek er nog naar de dealer gestuurd worden nu. De kans is klein dat het er veel zijn vanwege alle tekorten. Maar een dealer moet verkopen anders komen ze in de problemen met targets die gehaald moeten worden…korting zal er in geen geval worden gegeven lijkt mij? 
     

    Succes en houd ons op de hoogte @Sagawolfen als er vragen zijn dan gooi je het maar in de groep hier.

    Zoals gevraagd laat ik nog wat weten als ik wat vragen had. 

    Ik heb dus een bestelling geplaatst voor een fabia iv en kwam tot besef dat in andere landen meer kleuren te verkrijgen zijn. Hoe komt dat ?

    Het is misschien een stomme vraag maar vroeg me af wat is jullie mening of bestaat dit al langer binnen skoda?

  4. 3 minuten geleden, Wasmachineman zei:

    Een testrit is belangrijk uiteraard. 

    Daar krijg je dan een demo en dan kun je gelijk vragen of er voorraad is? Is de demo te koop? Kan interessant zijn. Een dsg is wel erg fijn hoor. 

    In welke plaats woon je? Want er zijn best wel verschillende ervaringen met dealers! Positief en negatief!

    Ik ben zelf afkomstig van Belgie provincie Antwerpen. Ik hou me nog niet vast aan 1 bepaalde dealer 

  5. 1 minuut geleden, Wasmachineman zei:

     

    Mooi, dan heb je veel keuze.

    Klik op de link en zo kun je een beetje bouwen aan je Skoda. Daarna een dealer zoeken in jouw regio en kijken of er snel geleverd kan worden. Levertijden kunnen erg lang zijn helaas.

    Wel belangrijk om te weten of je wil schakelen of liever een dsg automaat wil hebben? 

     

    ja ik heb wel behoorlijk wat opties en weet niet zo goed welke je het beste kan nemen. ik twijfel veel haha.

    mensen zeggen altijd neem een automaat dat is beter alleen hoor ik ook dat je voor een automaat veel vermogen nodig hebt. hoelang zijn de levertijden? en hoe rijdt een skoda in het algemeen? ik heb veel vragen misschien. moet ik gewoon ook een testrit plannen?

  6. 2 minuten geleden, Wasmachineman zei:

    Fabia hatchback is compact van buiten en ruim van binnen. Beter kan niet!

    Hoeveel euro wil je spenderen? En heb je een inruil auto? 

    mijn budget ligt rond 25 000 euro inclusief opties.

    ik heb geen inruilwagen.

  7. Hallo

    Ik ben op zoek naar mijn eerste wagen en heb al wel wat onderzoek gedaan waaruit bleek dat ik te Skoda Fabia (Nieuw) toch wel interessant vind. Waarschijnlijk is deze vraag al vaker gekomen, maar heeft iemand nog tips of advies.

    Zelf ben ik eens benieuwd.

     

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe