Ga naar inhoud

FollowMe

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Fabia II
  • Uitvoering
    ambition
  • Motor
    1.2 tsi
  • Transmissie
    Hand-5
  • Kleur
    black mica pearl
  • Bouwjaar
    1-2011
  • Eigenaar sinds
    7-2011
  • Kilometerstand
    31650
  • Opties
    pdc, middenarmsteun, maxidot, sportinterieur, klein leer pakket, cc
  • Accessoires
    Trekhaak

FollowMe's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputatie

  1. Ik heb vandaag alleen maar ff een ritje naar t werk gehad (en terug) en alles werkt totnutoe prima. En ja, ik had hetzelfde over het kabelverhaal, maar de prijs van het inbouwen was dusdanig dat ik het gevoel heb voordelig geholpen te zijn, 75 euro voor het geheel viel me eerlijk gezegd mee:-). Mijn testpersoon, ehhhh vrouw, voor het bellen zegt geen slecht geluid te horen bij het bellen en ik moet ook zeggen dat ik het geheel behoorlijk zuiver en kraakvrij vind klinken, in ieder geval geen gegalm. OOk de navigatie werkt goed en is bijzonder accuraat. Kortom, ik vind hem een aanrader, zeker voor de prijs waarvoor ik hem heb gekocht.:-)
  2. En hij zit er in! (en het werkt ook nog;-)) Wat er exact allemaal gedaan is weet ik niet, dat wist de baliemedewerker ook niet exact te zeggen, maar er was wel een extra kabel getrokken van achter uit de auto. Alles werkt bijzonder goed, geluid is prima, navigatie werkt goed en ook het bluetooth-gedeelte werkt prima. Al met al een prima aankoop denk ik, nu nog de praktijktest;-)
  3. Dank allen, ik zal het een en ander meenemen morgen naar de dealer, ben benieuwd:-)
  4. Buurman had een spanningsmeter, dus dat is gechecked en goed. Daarna naar een radio/tv reperateur gegaan (zit toevallig bij mij in de straat) en hij heeft hem op 12v aangesloten en alles werkt:-) Dat is in ieder geval een geruststelling. Ik denk dat ik nu maar wacht tot de 26e en hem door mijn dealer laat inbouwen, soms moet je dingen overlaten aan de echte experts;-) Het ziet er inderdaad naar uit dat het zoiets moet zijn. Ik woon zelf in Almere, das niet te ver van A'dam maar qua tijd is het wel even lastig (drukdrukdruk). Ik heb de set niet bij m'n eigen dealer gekocht (almere) maar bij een skoda-dealer in den Bosch (via marktplaats). Het toeval wil dat de auto de 26ste een onderhoudsbeurt krijgt hier in Almere, en ze willen hem dan ook voor me inbouwen en eventueel aanpassen. Denk dat dat de snelste oplossing is:-) (en ja, geduld is een schone zaak....zeggen ze.....en voor mij een moeilijke zaak;-))
  5. Ik zal eens even navragen bij een buurman, wellicht heeft hij een meter en/of nog beter, een trafo. I'll keep you posted, bedankt tot zo ver!
  6. Nope, alle zekeringen lijken goed, ga straks/morgen voor de zekerheid de 10A in de pioneer nog even checken. En inderdaad, zoiets zou ook nog kunnen, heb over een week een controlebeurt op de agenda staan, dan maar meteen even meenemen. Tnx voor het meedenken!
  7. Ja, meerdere keren zelfs, van kort tot lang ingedrukt houden. Lijkt me ook dat er dan iig iets moet werken, bijv. het innemen van een cd, of een verlichting op het display aan moet gaan
  8. Het subject zegt het al....of beter gezegd: het lukt helemaal niet. Ik heb op marktplaats een pioneer avic f320Bt gekocht bij een Skodadealer in den Bosch. Hij meldde me dat deze uit een octavia kwam en deze zonder problemen zou moeten passen en werken. Ik bij thuiskomst alles inbouwen, mooi de gps-antenne en microfoon wegwerken,en hopsakee, aansluiten maar op de iso-kabel die er bij zat. Wat ik ook doe, er komt geen prik op m'n Pioneer. Nu valt het mij wel op dat de kabel van de Skoda zelf (die de Swing in gaat normaliter) veel meer stekkers in z'n quadpoort heeft dan dat mijn pioneer heeft. Heeft iemand enig idee wat het kan zijn waarom m'n pioneer het niet doet? Ik heb uiteraard eerst flink gezocht op het www, maar verder dan (voor mij) onduidelijke verhalen over can bus kom ik niet....
  9. FollowMe

    Hoi

    Sinds Juli dit jaar ben ik weer in het bezit van een Skoda. Ik zeg weer omdat ik in Februari 2011 m'n toenmalige leasebak moest inleveren ivm een nieuwe job. Die toenmalige leasebak was een Skoda Fabia Combi II 1.9 Tdi. En ja, dat liet zo'n goede indruk achter dat ik, nadat in Juni dit jaar m'n prive Suzuki Swift kapot liep (airco stuk, reparatiekosten enorm, dus vriendelijk bedankt voor een reparatie;-)), ik op zoek benn gegaan naar een Fabia. Het werd een hele mooie zwarte, leuk 16"lichtmetaal eronder, zeer compleet en dit keer een benzinebak. Ik ben werkzaam in de ICT, getrouwd, vader en begin 40:-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe