Ga naar inhoud

j.o.r.i.s

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Woonplaats
    Oost-Vlaanderen

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Superb Combi II Greenline
  • Uitvoering
    Elegance
  • Motor
    1.6 TDI CR DPF
  • Transmissie
    Hand-5
  • Kleur
    Magnetic Brown / Leder Interieur Glamour Ivory
  • Bouwjaar
    2012
  • Eigenaar sinds
    nog te bestellen
  • Opties
    Pack 'Company Columbus' Elegance: Metaalkleur, Tapijten, Buiten- en achterkijkspiegels met automatische dimfunctie, Verwarmde voor- en achterzetels, Manueel bediend zonnescherm aan de zijruiten, Navigatiesysteem Columbus, Parking Assistance System, Bluetooth & Multifunctioneel stuur (Radio+Tel))
    Verduisterde ruiten achteraan
    Interieur met "Mirage" afwerking
    Elektrische opening van de achterklep
    Opbergnetten (4) in de kofferruimte
    Keyless Entry Start & exit SYstem: KESSY
    Zijdelingse airbags achteraan
    Verwarmde voorruitsproeiers
    MDI (Mobile Device Interface)
  • Accessoires
    afneembare trekhaak
  • Radio- / Navigatiesysteem
    Columbus
  • Zomervelg / -band
    7,0J x 16” Spectrum

j.o.r.i.s's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputatie

  1. Heb een testrit gedaan met een greenline en moet zeggen dat dit me niet echt tegenviel. Ik rij nu privé nog met een Peugeot 307 met 1.6HDi en 110pk. Mijn indruk was dat mijn huidige auto iets vinniger uit de hoek komt, maar dat de Greenline ook nog wel vlot vooruit komt in het verkeer. Even in een industriepark een paasr sprintjes gedaan vanuit stilstand en deze vielen me toch niet echt tegen. Had gedacht dat het verschil groter zou geweest zijn, aangezien ik 5 paarden achteruit ga en een wagen de een stuk groter is. (misschien scheelt het in gewicht niet zo heel veel, aangezien ik in mijn huidige wagen een panoramisch dak heb, terwijl dit in de Greenline niet mogelijk is) Doe ongeveer 20.000km op een jaar, dus valt op zich wel mee. Bij de Greenline kan ik een auto nemen waar bijna alles opzit. Bij een Greentec zou ik toch wat luxe moeten inleveren. (niet dat alle opties echt nodig zijn) Ken exacte prijsverschillen niet, maar denk dat het in lease een prijsverschil van ongeveer 50 à 60 EUR per maand bedraagt. Hiervoor kun je toch wel wat opties of pakketten aanduiden op de lijst. Op zich kan het ook geen kwaad om een wagen te nemen met een lagere CO2-uitstoot, aangezien hier in België de wagens belast worden volgens CO2-uitstoot, dus hoe minder uitstoot, hoe voordeliger. En ik vermoed dat ze dit in de toekomst enkel nog zullen verstrengen...
  2. Volgens de verkoper was het niet mogelijk om de klep te sluiten met de afstandsbediening. Denk dat ik het misschien beter eens aan de monteur moet vragen wat er al dan niet mogelijk is, mits aanpassingen met de PC.
  3. Hier heb je misschien wel een punt. Iemand met geventileerde zetels die zijn ervaring in deze wil delen?
  4. Allen bedankt voor de antwoorden. Nu weet ik wat ik ervan mag verwachten.
  5. Ik dacht dat er systemen bestaan die wel gelijktijdig met 2 gsm's gekoppeld zijn, maar dat er maar 1 actieve verbinding via bleutooth is toegestaan, en je dus enkel met het eerste toestel dat een telefoon ontvangt via de bluetooth kan bellen. Indien daarna gepsrek is beïndigd en de andere telefoon gaat, dan zal die over de bluetooth lopen.
  6. Vandaag offerte van de lease-maatschappij ontvangen. Zal nog hier en daar een optie mogen schrappen. (ik kom een 420 EUR te duur uit) - die MDI interface, zitten hier ook reeds de kabels bij om een USB-stick of een audio-uitgang van een mp3 speler op aan te sluiten? Kan je via deze weg uw muziek kopieren naar de HD van de Columbus, of lukt dit enkel via DVD/CD/SD? - starthulp op helling laat ik waarschijnlijk ook vallen, heb hier nog nooit problemen gehad om op een helling te vertrekken en de controle bandenspanning is reeds aanwezig in de Elegance-uitvoering - geventileerde zetels, is dit nuttig? Worden de bleke leren zetels warm in de zon, bij een geparkeerde wagen, of valt dit goed mee?
  7. ok, bedankt voor uw reactie. Jammer dat het niet lukt om 2 toestellen gelijktijdig te koppelen
  8. Hallo, hoeveel telefoons kan je gelijktijdig koppelen met de Columbus via bleutooth, kunnen dit er 2 zijn, of is dit beperkt tot max 1 telefoon. groeten, Joris.
  9. alvast dank voor het na te kijken... Kan ondertussen al verder met de aangeleverde info. Over de kou in de binnenruimte maak ik me niet onmiddelijk zorgen, aangezien er poepchauffage (=zetelverwarming) zal aanwezig zijn Was vooral om te vermijden dat ik de ramen moest krabben, een beetje uit gemakzucht. Zal voorlopig met een doek werken om de ramen af te dekken, denk ik. Met kabels werken heb ik niet veel zin in, dus een losse kachel zal ik zeker niet toepassen. Standverwarming kan ik eventueel nog eens bekijken me de lease, of er nog budget over is.
  10. Standkachel is inderdaad een oplossing, maar kan standaard niet gekozen worden in een greenline (toch niet in België). Ook de verwarmde voorruit is geen optie bij een Greenline. En aangezien het een lease is, is het voordelig om een wagen met lage CO2 te hebben, vandaar dat ik mijn keuze voorlopig beperk tot de Greenline. Morgen doe ik even een testrit om te zien of de motor me wel bevalt.
  11. Hallo, ik ben aan het uitkijken voor een nieuwe wagen en heb nog een vraagjes ivm opties, waaronder deze: Aangezien het een leasing is en ik nog wat budget over heb, zou ik waarschijnlijk ook de automatische koffer erbij nemen. Is dit een leuke optie, of is het openen/sluiten van de koffer tergend traag dat het op de zenuwen werkt? Kan je deze ook met de sleutel/middenconsole terug laten sluiten, of enkel vanop de koffer zelf? In de handleiding las ik dat dit enkel vanop de koffer zou kunnen... groeten, Joris.
  12. Hallo, ik ben aan het uitkijken voor een nieuwe wagen en heb nog een vraagjes ivm opties, waaronder deze: Nu de wintermaanden voor de deur staan, is het mogelijk om de auto te starten en nadien de wagen af te sluiten? Op die manier zou ik de ruiten laten ontdooien en kan niemand in de wagen. Wagen staat op de oprit, achter de woning, dus niet langs de straat geparkeerd. Aangezien het een leasing is en ik nog wat budget over heb, zou ik waarschijnlijk ook het KESSY-systeem er bij nemen. Zou het hier al dan niet mee lukken? Of lukt het enkel indien je de wagen met een sleutel start, of lukt het in geen van beide gevallen? groeten, Joris.
  13. Hallo, ik heb het geluk een bedrijfswagen te mogen uitzoeken en ben zeer sterk aan het overwegen om een Superb Greenline met Elegance uitvoering te kiezen. Heb zelfs nog ruimte voor enkele opties: Pack 'Company Columbus' Elegance Dit pack omvat: - Metaalkleur, - Tapijten, - Buiten- en achterkijkspiegels met automatische dimfunctie, - Verwarmde voor- en achterzetels, - Manueel bediend zonnescherm aan de zijruiten, - Navigatiesysteem Columbus, - Parking Assistance System, - Bluetooth & Multifunctioneel stuur (Radio+Tel). Verduisterde ruiten achteraan Interieur met "Mirage" afwerking Elektrische opening van de achterklep Opbergnetten (4) in de kofferruimte Wegrijhulp op een helling en TPM Keyless Entry Start & exit SYstem: KESSY Zijdelingse airbags achteraan Verwarmde voorruitsproeiers Geventileerde voorzetels MDI (Mobile Device Interface) afneembare trekhaak De kleur wordt waarschijnlijk Magnetic Brown, met het leder in Glamour Ivory. Heb nog een aantal vragen, maar die ziet ik misschien beter in het forum-deel techniek ed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe