Ga naar inhoud

ALOYS

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ALOYS

  1. ALOYS

    Stoelen demonteren

    Ik heb al jaren stoelhoezen op mijn stoelen om de originele bekleding te beschermen. Deze stoelhoezen wil ik nu gaan vervangen. Het aanbrengen van de stoelhoezen op de twee voorste stoelen (vooral de zitting) is lastig om dit netjes en strak te doen. Om dit zo goed mogelijk te doen wil ik bij de montage van de hoezen de stoelen demonteren om overal goed bij te kunnen. Losmaken van de stoel zal wel lukken met een veeltand bitje. De stekkers van de zij-airbag etc moeten ook los. Waar moet ik op letten zodat ik later bij het weer aansluiten geen storing krijg? Wie heeft dit zelf ook al eens gedaan en kan mij op weg helpen?
  2. Ik wil ook het brandstoffilter van mijn 1.2 TDI greenline vervangen. Ik maak even gebruik van dit oude topic. Wie kan mijn nadere uitleg geven over: En vervolgens via de retourslang van de hogedrukpomp vacuum te trekken totdat er brandstof uitstroom zonder luchtbellen. Hier begrijp ik niets van. Op de 1.2 TDi brandstoffilter zitten volgens mij maar 2 slangen: Eén die van de brandstof tank komt, en één die naar de motor gaat. Wie kan mij helpen. Een uitgebreide omschrijving van iemand die het ook zelf gedaan heeft zou het mooiste zijn!
  3. Niet zo bang zijn... Op internet staan tientallen You-Tube filmpjes hoe je het zelf kan doen. Gewoon eerst even goed bestuderen, ervaringen opvragen via dit forum (daar is een forum ook tenslotte voor) en daarna relax zelf aan de slag. En als het allemaal gelukt is geeft dat een voldaan gevoel.Meer even waar het om gaat.... Wie heeft er ervaring met de EeziBleed?
  4. Wie heeft er wel eens zelf remvloeistof vervangen met behulp van EeziBleed? Op internet staan diverse filmpjes hoe je het moet doen en het lijkt mij niet al te moeilijk. Voordeel: Je kunt het alleen. Graag hoor ik de ervaringen..
  5. Er is mij gevraagd om mij even voor te stellen, dus dat doe ik dan even.. Mijn (nick) name is Aloys. Ik Deze naam komt deels voor in mijn doop- naam maar het is niet mijn roepnaam. Ik ben in het bezit van een Seat Ibiza Ecomotive 1.2 TDI. Ben op zoek naar de gebruikte banden en kwam via google terecht op deze site. (te koop aangeboden) Niet zo raar want onder de Fabia greenline zitten natuurlijk dezelfde banden, althans in het jaar 2010 Dus maar eens kijken.... De Ibiza Ecomotive en de Fabia Greenline (net zoals de Polo Bluemotion) heeft natuurlijk veel raakvlakken, dus deze site kan bijzonder nuttig voor mij zijn. Maar een kijken......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe