Ga naar inhoud

Louis

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Louis

  • Verjaardag 05/28/1960

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Woonplaats
    Parkstad Limburg
  • Beroep
    B.A.
  • Interesses
    Voetbal, motorrijden, fotograferen

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Yeti
  • Uitvoering
    Artic Ambition
  • Motor
    1.2TSI 77kw
  • Transmissie
    hand-6
  • Kleur
    Platin Grey metallic
  • Bouwjaar
    2012
  • Eigenaar sinds
    mei 2012
  • Kilometerstand
    6100
  • Opties
    MDI aansluiting in dashbord console, reserve wiel, sunset
  • Accessoires
    trekhaak, dorpelstrip bij kofferbak
  • Radio- / Navigatiesysteem
    Swing
  • Zomervelg / -band
    zomer: 17 inch matterhorn+225/50/17 Pirelli.
  • Wintervelg / -band
    16 inch staal+205/55/16 Dunlop Winter 3D

Louis's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputatie

  1. Bedankt allemaal voor jullie goede adviezen. Vanmiddag geconstateerd dat de hd een moment zonder stroom komt te zitten en daardoor dus uitvalt. Vanzelf moet daarna als er weer stroom op komt geinitialiseerd worden. Is logisch. Vervolgens een usbstick aangesloten en het probleem deed zich niet meer voor. Ga de hd eens aansluiten op de computer en kijken wat dan gebeurt. Vervolgens kabeltjes wisselen om uit te sluiten dat het aan de kabel ligt. Jullie horen van mij als ik weet wat het is. @pcfre@ak, heb geprobeerd het kapje er vanaf te halen maar dit is niet meer gelukt. Ben ook bang dat er iets afbreekt of zo maar je kunt het kapje goed zien op de foto die Witte Yeti heeft geplaatst op pagina 1. Zoals ik al eerder heb gezegd staat er volgens de dealer geen artikelnr op. Sorry!
  2. @pcfre@ak. Ik zal een kijken of ik het plaatje nog er van kan halen. Maar de dealer vertelde mij dat hierop geen artikelnr stond en dat was ook het grote probleem. Als het lukt zal ik een foto maken en plaatsen. Ik heb de hd nog eens op de computer aangesloten en ook nu valt hij af en toe weg. Ik denk dus het dat dit het probleem is. Zal een verder onderzoeken of dit verholpen kan worden. Bedankt voor je reactie.
  3. Hallo Snelle, bedankt voor je reactie. Ik ben er inderdaad over aan het denken over te stappen op usbstick. Eens kijken hoe dat gaat. Als dat goed gaat dan meteen maar een een stick kopen waar flink wat op kan.
  4. Ja, EdK, ik heb vanmorgen enkele uren op het forum rondgeneusd maar nergens komt mijn probleem naar voren, Het is een 120G 2,5inch HD die gevoed wordt door de usbaansluiting. Fat32 geformatteerd, 1 partitie. De bestanden staan in een mapstructuur 1 nivo. dus de mappen staan rechtstreek onder de root. In de mappen zitten verder de bestanden en geen andere mappen. Lijkt mij niet zo moeilijk. Ik heb wel een verlengkabeltje (USB) lopen vanuit het kabeltje dat aan de MDI is aangesloten naar de HD. Overigens met een USB-stick levert het geen problemen. Misschien moet ik wel overstappen. De dealer wist trouwens ook niet waar het aan kon liggen. Wilde nog MDI updaten via een op dit forum genoemde site maar kan niet aan de update komen van 2012. Wel die van 2011 maar ik ga ervanuit omdat de wagen in mei 2012 geleverd is de update van 2011 is uitgevoerd.
  5. Goedemorgen allemaal, even een update betreffende de mdi aansluiting. Hoera, skoda nederland is het gelukt het afwerkplaatje te traceren. Is al gemonteerd en het zit nu allemaal netjes uit. Nu zit ik echter met het volgende probleem: Heb een harde schijf op de mdi aangesloten (fat32) zoals in de specificaties van de Swing aangegeven. Maar om de haverklap krijg ik tijdens het afspelen van de muziek de melding 'initialisering MDI'. Na zo'n 10 à 15 seconden speelt hij weer gewoon verder waar hij gestopt was. Weet iemand waar dit aan kan liggen? Bij voorbaat dank
  6. Hallo Witte Yeti, Je kunt deze mdi aansluiting af fabriek laten installeren voor € 150. Door omstandigheden is dit bij mijn yeti bij de dealer geïnstalleerd. Bedankt voor je moeite ik elk geval.
  7. Ja, ik had het al gezien. Sorry ben nog nieuw en moet nog wennen.....
  8. Inderdaad Scout (Witte Yeti), dat is het. De aansluiting is gemonteerd, dus ik kan het wel gebruiken maar links en rechts zitten daar dus gaten omdat het afwerkplaatje ontbreekt en op één of andere manier komen ze er niet achter welk artikelnr zo'n afwerkplaatje heeft. Raar toch? Sorry dat ik zo laat reageer maar had nog een hoop dingen te regelen vanavond. @macmaniac78, Deze MDI aansluiting komt in de uitsparing onder de airco in de middenconsole. Het bakje wat hier zit wordt vervangen door een kleiner bakje met boven in de MDI aansluiting. Zie de foto die scout geplaatst heeft.
  9. Hallo allemaal, Bij de koop van mijn yeti is afgesproken dat een MDI aansluiting geplaatst zou worden in de dashbord console. Dit is nu gebeurd echter het afwerkplaatje ontbreekt en het lijkt erop dat niemand binnen de skoda organisatie in nederland achter het artikelnummer van dit plasticplaatje kan komen. Is op dit forum misschien iemand die ook deze mdi aansluiting heeft en kan nagaan welk atikelnummer dit plaatje heeft? Voor de duidelijkheid: deze mdi aansluiting wordt geplaatst in de opbergplek onder de aircobediening dus niet in de middenarmsteun. Alvast hartelijk dank voor de hulp
  10. Ik ben Louis en woon in Parkstad Limburg. Sinds mei rij ik in een Yeti Ambition Arctic. Dit is mijn tweede Skoda nadat ik elf jaar in een Octavia gereden heb. Tussendoor ben ik nog eens twee jaar in bezit geweest van een Seat Altea. Toch weer overgestapt naar Skoda, gelukkig.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe