Ga naar inhoud

lightman

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    O2 EBL 1.6 TDI

lightman's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputatie

  1. thnx, ga vanmiddag even een ander toestel proberen als het dan blijft wordt het een gevalletje hallo dealer
  2. ik ben in het bezit van een O2 Combi EBL 1.6TDI nu zo'n 3 weekjes oud wil graag gebruik maken van het forum om informatie te winnen en te delen.
  3. ik heb zoals in een eerder topic vermeld een O2 EBL met Premium Carkit nu heb ik gemerkt dat sinds het toestel upgrade naar (Samsung Galaxy S2) Android 4.0 (ICS) was voorheen 2.3.6 niet alle contacten meer in het telefoonboek staan, na het schijnt heeft dit iets te maken met het veld email adres other? echter kan ik de exacte bug / probleem oplossing nergens meer terugvinden. wellicht iemand op het forum de juiste uitleg hiervoor?
  4. ik heb onlangs mijn O2 EBL 1.6 TDI Combi afgehaald ik ben helemaal tevreden over de auto op 1 puntje na als ik aan het bellen ben via de premium carkit van skoda dan hoor ik de tegenpartij af en toe kraken / digitale stotter door de speaker het lijkt met een interval te gebeuren. de tegenpartij hoort mij prima en geen gestotter o.i.d. configuratie: Samsung Galaxy S2 met de officiele 4.0.3 update gekoppeld via het HFP aan de carkit ik ga een deze dagen eens proberen met een ander (ouder toestel) hebben meer mensen hier last van?
  5. na wat rondgespeurd te hebben op het internet blijkt er een nieuwe firmware voor de RNS / Columbus te zijn namelijk de 402x series. heeft iemand hier al ervaring mee, en zo ja kun je de dealer vragen deze te installeren?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe