Ga naar inhoud

mvdw

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over mvdw

  • Verjaardag 01/12/1978

mvdw's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputatie

  1. Sorry voor de late reacties. Als ik het goed begrijp is de gateway van mijn oud te oud voor het type columbus waar ik een oog op heb. Is het ook mogelijk om de columbus te downgraden?
  2. Past een Columbus navigatie van een Superb van bouwjaar 2010 in een Octavia RS van bwj 2006? Ik heb namelijk gelezen dat er iets met de gateway kan zijn? Wie o wie kan mij duidelijkheid geven?
  3. Te Koop Cold Air intake voor de octavia RS. Dit is een complete set en heeft nieuw 349euro gekost. Mijn vraagprijs is 175euro. Kijk op de onderstaande site voor meer info. http://www.vr6specialist.nl/tuning/?t=nl&p=tun11&id=1161951457&filter=4
  4. mvdw

    Mvdw stelt zich voor

    Wat voor velgen ga je monteren? Zit ook wel eens te denken om andere wielen te monteren. Heb nu 17inch en had graag18inch gewild. Chippen ga je echt geen spijt van krijgen.
  5. mvdw

    Mvdw stelt zich voor

    Hij in de vorm van kracht en snelheid :dog: Zij in de vorm van schoonheid! :dunno: Nee ik woon in friesland. Voor de gene die een octavia RS hebben. Hebben jullie ook leuke dingen aangezet met vcds?
  6. mvdw

    Mvdw stelt zich voor

    Er is geen uitdraai. Maar kan wel zeggen dat het verschil heel goed merkbaar is!!! Hij gaat nou in elke versnelling met een duw in de rug.
  7. mvdw

    Mvdw stelt zich voor

    Goedemiddag, Mijn naam is Marcel en woon in het noorden van het land. Mijn "nieuwe"wagen is een Skoda Octavia RS 2.0 TFSI Heb de wagen recent bij Hartog in Alkmaar laten chippen. Ben me nu wat aan het verdiepen in VCDS en hoop via dit forum meer te leren over de octavia en vcds. gr, Marcel Foto's volgen wanneer de velgen er weer onder zitten. Zij staat nu namelijk op winterbanden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe