Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/27/2021 in Posts

  1. De merkwaardige degradatie van het begrip 'sport' c.q. 'sportief'. Heb het wel eens vaker gezegd, ook in combinatie met autorijden; waarbij het begrip sportief zich vaak manifesteert in precies het tegenovergestelde. Maar onderstaande vond ik dan ook wel weer frappant. Tijdens een regelmatig rondje fietsen op m'n MTB langs polderweggetjes, bossen en vaarten, kom ik ze vaak tegen. Van die vissers die zich sportvissers noemen. 🤔 BTW: dat is gewoon een OEK MTB. Het begint met het parkeren van de auto, op die plekken die niet geschikt c.q. toegestaan zijn om te parkeren (gewoon half op een fietspad of in het gras daarnaast). Vervolgens sjouwen ze hun tentje, en alle attributen naar de waterkant. Installeren het visgerei, trekken de koelbox open, het bier onder handbereik. Rollen een sigaret, beginnen te paffen en leggen hun bierbuik te rusten in het campingstoeltje. En wachten dan totdat de elektronische bleeper aangeeft dat ze een haak door de bek van een waterbewoner hebben geslagen. Die ze vervolgens de kant op rukken, een foto maken en weer terug gooien in het water. En dat met het logo van 'SPORTvisserij NL' op hun cap: Kan iemand me uitleggen wat dit überhaupt nog met het begrip 'sport' of 'sportief' te maken heeft?
    1 point
  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?
    Sign Up
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe