Ga naar inhoud

Op deze plek verdwijnt kerststress als sneeuw voor de zon


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-6f2e514c2da7a55543f98f60e1cbd648.jpeg

In de ŠKODA-webshop vind je legio kerstcadeaus in de categorie lifestyle, kleding, speelgoed, rugzakken, schaalmodellen, sport- en wandeluitrusting, you name it! Daartussen zitten veel spullen die een link hebben met ŠKODA, maar tevens presentjes waar ook niet-ŠKODA-rijders blij van worden.

Kerstcadeaus voor wie graag op reis gaat

Een passie voor reizen is iets wat ook ŠKODA beweegt. Deze fraaie hard-case trolley met slot is ideaal als handbagage in het vliegtuig. Blijf je binnen Europa? Dan pak je natuurlijk je ŠKODA, want dan heb je meer ruimte voor bagage zonder dat je hoeft bij te betalen. In ieder geval genoeg ruimte voor deze stevige en waterbestendige reistas of zelfs meerdere exemplaren hiervan. De reistas is 40 liter groot en daarmee geschikt voor een week weg.

Mocht je in het voorjaar een dagje naar het strand gaan om de koude winter van je af te schudden, dan komt deze praktische koeltas vast van pas. Die houdt een constante temperatuur van eten en drinken tot vijf uur vast. Proost en smullen maar!

Kerstcadeaus voor kleine, toekomstige ŠKODA-rijders

Ook voor de allerkleinsten vind je in de ŠKODA-webshop leuke kerstpresentjes. Bijvoorbeeld deze houten speelgoedauto voor kinderen vanaf drie jaar. Met de grote handgreep pak je hem zo op, maar hij is natuurlijk bedoeld om te rijden. Voor kinderen vanaf twaalf maanden is deze oranje loopauto van de ŠKODA FABIA superleuk. In het stuur zitten vier audiosignalen zodat je weet dat-ie eraan komt.

De ŠKODA ENYAQ iV was de inspiratiebron voor deze vrolijke kinderrugtas. Die is zo zacht dat je er tijdens koude wintermaanden heerlijk tegenaan kunt kruipen. Deze bruine teddybeer met de naam KODIAQ is daar helemaal geschikt voor. De slimste knuffel ooit!

Kerstcadeaus op schaal

Het liefst zet je je ŠKODA binnen, maar eerlijk is eerlijk: daar is hij te groot voor. Geen stress! Van veel nieuwe ŠKODA’s is er een schaalmodel in de maat 1:43. Dat kun je niet alleen binnenzetten, je kunt het zelfs op je nachtkastje parkeren. Dan is je favoriete ŠKODA-model het eerste wat je ziet als je wakker wordt.

Droom je graag over tijden van weleer? Neem dan een schaalmodel van een klassieke ŠKODA, zoals de prachtig gelijnde ŠKODA Popular Sport Monte Carlo uit 1935 (1:18).

Kerstcadeaus voor wie graag op de fiets zit

Hoe lekker je ŠKODA ook rijdt, het is helemaal niet verkeerd de auto een keer te laten staan en de fiets te pakken. Beter voor het milieu, beter voor je conditie. Voor wie het fietsen uiterst serieus neemt, vind je in de ŠKODA-webshop professioneel en comfortabel zittende wielerkleding.

Heb je kinderen die dromen van een carrière als racefietser binnen Team Jumbo-Visma dat ŠKODA sponsort? Dan worden ze vast heel blij van deze groene wielertrui met ŠKODA-logo! Ouders die hun kind langs de weg aanmoedigen, worden op hun beurt vast vrolijk van deze handige opvouwbare paraplu’s op het moment dat het gaat regenen.

Supercute

In de ŠKODA-webshop vind je ook een mooi kerstcadeau voor wie altijd te laat is, een kerstcadeau voor wie altijd een zonnig humeur heeft én een kerstcadeau voor wie altijd verlegen zit om een winkelwagenmunt. En deze zachte sokjes met de opdruk ‘GAS’ en ‘BRAKE’ zijn supercute voor de allerkleinsten!

Zelfs je trouwe viervoeter kun je verwennen met een kerstcadeau, zoals deze stevige hondengordel die ook als hondenriem te gebruiken is. En ken je iemand die in een ŠKODA OCTAVIA COMBI RS rijdt of ervan droomt? Dan mag deze porseleinen mok met het vermogen van de auto als opdruk niet ontbreken op de keukentafel.

Na het zien van al deze lifestyle-cadeaus uit de ŠKODA-webshop, is je kerststress vast als sneeuw voor de zon verdwenen. ŠKODA wenst je alvast heel fijne feestdagen en veel weggeefplezier!

Ontdek alle producten van de ŠKODA-webshop

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe