Ga naar inhoud

Marianne Vos ontvangt groene trofee van ŠKODA


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-47942467427f9f48302d610587ef2098.jpeg

  • Unieke award voor winnaar puntenklassement Tour de France Femmes avec ZWIFT ontworpen door ŠKODA Design

De acht etappes van de Tour de France Femmes avec ZWIFT voerden dwars door Oost-Frankrijk over een totale afstand van 1.029 kilometer. De ronde eindigde op 31 juli in La Super Planche des Belles Filles in de Vogezen, waar Annemiek van Vleuten zich als koningin mocht laten kronen. De van Boheems kristal gemaakte groene trofee van ŠKODA Design stond echter klaar voor Marianne Vos, de grote winnaar van het puntenklassement.

ŠKODA AUTO ondersteunde de tour als officiële hoofdsponsor met meer dan 50 service- en ondersteuningsauto’s, waaronder de ‘Red Car’, de SUPERB iV met plug-in hybride aandrijflijn voor  Marion Rousse, directeur van de Tour de France Femmes. Door het event intensief te steunen, wil ŠKODA AUTO actief bijdragen aan de stevige verankering van de Tour de France Femmes op de kalender van de internationale wielergemeenschap. 

Als hoofdpartner van de Tour de France Femmes avec ZWIFT bracht ŠKODA AUTO ook een aantal Non Fungible Tokens (NFT) uit, beperkt tot 30 voor elke etappe. De acht ontwerpen, die voorafgaand aan de race op weareridinghistory.io werden gepubliceerd, zijn gemaakt door de Tsjechische kunstenaar Ilona Polanski. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe