Ga naar inhoud

Gratis rijtraining voor elke koper van een ENYAQ iV


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-dff528f611f58c2efe21b765e533dceb.jpeg

  • Omdat elektrisch rijden anders is: één-op-één training met ŠKODA Merkspecialist
  • Eigen situatie als uitgangspunt, focus op optimaliseren actieradius en gebruik rij-assistentiesystemen, bediening op afstand met de MyŠKODA app

Elektrisch rijden is niet moeilijk, elektrisch rijden is ‘anders’. Daarom biedt ŠKODA kopers van een ENYAQ iV nu gratis een ‘gebruikerstraining’ aan. Deze duurt 75 minuten en start bij de ŠKODA-dealer. Een ŠKODA Merkspecialist neemt de persoonlijke situatie van de ENYAQ iV-eigenaar als uitgangspunt: hoe wordt de auto doorgaans ingezet, hoeveel kilometers worden daarbij afgelegd, is er een oplaadmogelijkheid bij huis, en meer. Op basis daarvan geeft de merkspecialist informatie die er voor zorgt dat de gebruiker alles uit zijn/haar ŠKODA kan halen.

De voorbereiding 

Werk maken van elektrisch rijden gebeurt natuurlijk op de weg. Voorafgaand daaraan laat de Merkspecialist zien hoe eenvoudig een mobiele telefoon met de ENYAQ iV is te koppelen en welke mogelijkheden dat biedt. In het verlengde daarvan leert de cursist ook dat de MyŠKODA app het mogelijk maakt om op afstand het laadproces of het klimaat aan te sturen, en belangrijke informatie als de laadstatus van de batterij en resterende actieradius op te vragen.

Actieradius, comfort, veiligheid en efficiency

Tijdens de rit zelf ligt de focus op het maximaal benutten van de actieradius. Zo krijgt de deelnemer handige en eenvoudig toepasbare tips & tricks om de reikwijdte te optimaliseren, bijvoorbeeld met behulp van de energieterugwinfuncties of rijhulpsystmemen van de ENYAQ iV en ENYAQ COUPÉ iV. Tijdens de training leert elke deelnemer hoe deze kunnen bijdragen aan extra comfort, veiligheid én efficiency. Hoewel de training een één-op-één sessie is, is het zeker geen eenrichtingsverkeer. Elke deelnemer heeft een ander kennisniveau en dus is elke training anders. De Merkspecialisten gaan graag in op eventuele vragen en zelfs voor de meest ervaren rijders is er genoeg te leren. 

Een dikke 9

ENYAQ-rijders die de ‘Elektrisch Rijden Training’ al hebben gevolgd, zijn enthousiast. Het rapportcijfer 9,3 dat als gemiddelde uit de bus kwam, zegt daarbij alles.

Kopers van een ENYAQ iV kunnen de één-op-één training eenvoudig en snel boeken via dit online formulier.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe