Ga naar inhoud

ŠKODA blikt met designschetsen vooruit op ENYAQ COUPÉ iV


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-d3306843f60ff414dd2229b1ff0f85e7.jpeg

  • Stijlvol aflopende daklijn en scherpe spoilerrand voor achterklep 
  • Sportief gelijnde voorbumper, dorpels uitgevoerd in carrosseriekleur
  • Wereldpremière ENYAQ COUPÉ iV op 31 januari in Praag

Met de ENYAQ COUPÉ iV breidt ŠKODA zijn eerste elektrische modelserie op basis van het modulaire elektrische MEB-platform van de Volkswagen Groep verder uit met een aantrekkelijke, nieuwe coupévariant van de ENYAQ iV. De dynamische vierdeurs coupé is voorzien van dorpels in koetswerkkleur en grote wielen. Daarnaast verleent het nieuwe daklijndesign de ENYAQ COUPÉ iV een nog eleganter voorkomen. Vanaf de B-stijl loopt het dak vloeiend af richting de achterzijde, om daar naadloos over te lopen in de achterklep. De lijn eindigt in een scherp getekende spoilerrand, waaronder de ŠKODA-merknaam in losse letters te zien is, geflankeerd door de voor het merk bekende, C-vormige lichtunits.

Het front van de ENYAQ COUPÉ iV onderscheidt zich door een grote, opvallende ŠKODA-grille en smalle, scherp getrokken koplampen; een combinatie die de breedte van de auto extra aanzet. Op de schetsen is ook de nieuw ontworpen, sportief gelijnde voorbumper te zien.

De ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV laat zich voor het eerst aan het publiek zien tijdens de digitale wereldpremière in Praag, op 31 januari aanstaande.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe