Jump to content

Met deze ŠKODA´s houd je je goede voornemens vol


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Share

Recommended Posts

rssImage-dcb7d8fd23df6dbe5a82df5fb020dcfb.jpeg

Om een goed voornemen vol te houden, heb je volgens experts meer aan een goed plan dan aan wilskracht en discipline. Bedenk goed wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen. In de voorbeelden die we hieronder bespreken, lijkt het alsof je leven spontaan geweldig wordt met een nieuwe ŠKODA. Dat is natuurlijk ook zo, maar het blijft een hele opgave om je bestaande ritme en levensstijl te doorbreken. Dus maak dat plan en zet door.

Zo maak je je minder druk

Afvallen was lange tijd het populairste goede voornemen, maar tegenwoordig willen we ons massaal minder druk maken. De vele Simply Clever-oplossingen van ŠKODA kunnen daarbij helpen. Ze maken autorijden simpeler en nemen kleine ergernissen weg. Dat kan zoiets eenvoudigs zijn als een prullenbakje in het deurvak waardoor het interieur netjes blijft, of een klemmetje bij de voorruit voor het parkeerkaartje. Over het algemeen geldt: hoe nieuwer de ŠKODA, des te meer slimmigheidjes er aan boord zijn.

Als je wakker ligt van de klimaatproblemen, is de volledig elektrische en duurzaam gebouwde (!) ENYAQ iV een grote stap in de goede richting. Bang dat je nieuwe auto morgen al te klein is? Met een ruime stationwagon of een grote SUV van ŠKODA is die kans bijna nul. Rijden je kinderen met hun kersverse rijbewijs wel veilig? De nieuwe FABIA scoorde 5 Euro NCAP-sterren, heeft tot 9 airbags en is de perfecte eerste auto.

Zo ga je meer bewegen

Mensen die zeggen dat ze meer willen bewegen, doen dat op een toon alsof bewegen een straf is. Maar er zit vast iets bij wat je leuk vindt, zoals mountainbiken in het bos. Of fietsen op de mooiste plekken van Nederland. Afhankelijk van je ŠKODA, vervoer je de fietsen in de kofferbak, met een fietsendrager of op de dakdragers.

Zaterdag is de dag van de week waarop ŠKODA-rijders sowieso veel bewegen. Ze gaan voetballen, zwemmen of optochten lopen met het fanfarekorps. Maar ze steken ook massaal de handen uit de mouwen. Op zaterdag wordt er geklust, getuinierd en naar de vuilstort gereden. Als je lekker bezig bent, beweeg je meer dan je denkt.

Zo ga je slimmer met geld om

Slim met geld omgaan, wil niet zeggen dat je morgen een nieuwe ŠKODA koopt. Met regulier onderhoud, de juiste banden, en regelmatig een Wintercheck of Zomercheck, staat ook je huidige ŠKODA garant voor veel probleemloze kilometers. Deze eerste OCTAVIA uit 1961 is het rijdende bewijs.

Moet er toch een nieuwe ŠKODA komen, dan kun je het Private Lease-aanbod bekijken of eenvoudig het maandbedrag berekenen van een autofinanciering. De elektrische ENYAQ iV 60 komt trouwens in aanmerking voor EV-subsidie, zowel bij koop als private lease. Als je slim met geld omgaat, maak je daar gebruik van.

 Lees ook: Zo maak je je trouwe ŠKODA weer hypermodern

Disclaimer in cursief

Lees hier het volledige artikel

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe