Ga naar inhoud

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV: wereldpremière op 31 januari


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-7be6152e7c070e667c70734b3c77e253.jpeg

  • Teaservideo blikt vooruit op nieuwe coupévariant van elektrische SUV
  • ENYAQ COUPÉ iV: beste luchtweerstandswaarde in zijn klasse (cW: 0,234) 
  • Officiële onthulling op 31 januari 2022

Net als de ENYAQ iV is ook de ENYAQ COUPÉ iV gebaseerd op het modulaire elektrische MEB-platform van de Volkswagen Groep. Met een luchtweerstandscoëfficiënt van cW 0,234 is de elegante coupé de nieuwe maatstaf in zijn klasse en gaat hij nog een stap verder dan de al uitstekende stroomlijn van de ŠKODA ENYAQ iV, mede dankzij de nieuwe carrosserievorm. Vanaf de B-stijl loopt de daklijn van de coupé vloeiend af richting de achterzijde, om daar naadloos over te lopen in de achterklep en te eindigen in een scherp getekende rand. Ook onthult de teaservideo de ‘Crystal Face’ van de ENYAQ COUPÉ iV, waarbij 131 LED’s de opvallende ŠKODA-grille verlichten.

De wereldpremière van de ENYAQ COUPÉ iV vindt plaats op 31 januari aanstaande.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV, schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe