Jump to content

ŠKODA Wintercheck: helemaal gratis voor connected ŠKODA-rijders


Recommended Posts

rssImage-122ba51be3c538ea5ee40ba78724c7da.jpeg

  • Simply Clever de winter door met een uitgebreide controle
  • Volop wintervoordeel: hoge kortingen op wintersets, dakdragers, bagageboxen en meer

Als geen ander weet de ŠKODA-dealer wat er nodig is om zorgeloos door de winter te navigeren. Daarom komen bij de ŠKODA Wintercheck alle belangrijke wintergevoelige punten van een auto aan de orde. Zo concentreren de technici zich op de staat van remmen en banden, controleren ze de werking van verlichting en ruitenwissers en natuurlijk checken ze de accucapaciteit en het functioneren van de dynamo. Ook de carrosserie en het onderstel worden uitgebreid geïnspecteerd en uiteraard is er aandacht voor de motor en vloeistofniveaus. Als het nodig is, worden motorolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof kosteloos bijgevuld. Elke ŠKODA die de Wintercheck met succes doorloopt, is klaar voor een zorgeloze winter.

Alle ŠKODA-rijders die connected zijn met hun auto, kunnen de Wintercheck ter waarde van € 20 helemaal gratis laten uitvoeren. De afspraak daarvoor is (tot en met 28 februari) snel en eenvoudig online in te plannen. De ŠKODA-dealer neemt uiteraard contact op als bij de check blijkt dat er aanvullende werkzaamheden nodig zijn.

Het voordeel van de winter

De Wintercheck is perfect te combineren met ander wintervoordeel van ŠKODA. Zo biedt de ŠKODA-dealer de wissel naar de in veel landen verplichte winterbanden nu al aan vanaf € 39. Voor wintersets (fraaie lichtmetalen velgen plus gripgrage winterbanden) gelden nu kortingen tot wel € 300. Ook handige dakdragers, ruime bagageboxen (bijvoorbeeld voor ski’s) en beschermende kofferbakmatten zijn er tijdelijk met flinke kortingen. En, mocht het nodig zijn: de ŠKODA-dealer is ook hét adres voor ruitreparatie. In veel gevallen is dit gratis en onder het motto ‘Klaar terwijl u wacht’.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

De benoemde acties lopen van 1 oktober 2021 tot 1 maart 2022. De ŠKODA Wintercheck is gratis voor ŠKODA-rijders die gebruik maken van de (af-fabriek) connectiviteit via ŠKODA Connect of die achteraf connected zijn via ŠKODA Connect LITE. Indien je nog niet connected bent, laat dit alsnog (gratis) regelen bij je dealer. Voor Connect LITE is hiervoor een dataplug benodigd, deze is gratis t/m 31 december 2021.

Lees hier het volledige artikel

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe