Ga naar inhoud

Bijzondere auto’s


Wasmachineman
 Delen

Aanbevolen berichten

Hier kun je iets leuks uploaden als het gaat over bijzondere auto’s.

Hier zie je 2 bijna dezelfde Alfa Giulia’s in onze vakantie. Deze komen uit CH en hebben beide +500pk volgens de broers die de auto’s hier naar toe rijden. Geweldig toch? Net gezien voor we het strand op gingen hier.

137440FF-CB7B-404D-B34C-FA1A3F613533.jpeg

71D19553-38C2-40DE-9DEC-5A043FEFE04A.jpeg

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Rijden beter dan een BMW3 maar zijn te duur en restwaarden zijn niet op niveau van BMW dus zijn deze Giulia’s zeer zeldzaam. Je kunt je echt onderscheiden van de massa en laten zien dat je geld zat hebt, en smaak heb je ook uiteraard!! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gister rijden wij via Lecce naar Mesagne (Brindisi) waar we 2 nachten slapen en dan door naar Como op zondag. En maandag het laatste stukje naar NL. Maar in Lecce zag ik dus in een flits een auto te koop staan bij een benzinepomp en ik kon niet stoppen. Maar goed ook want anders had ik die auto gekocht: een Lancia Delta zag ik staan met Vendesi erop geschreven. Welke uitvoering zag ik niet alleen de kleur was blauw. Mijn vrouw had niets in de gaten natuurlijk haha. Maar ik roep al tijden dat we een auto moeten hebben hier zodat we kunnen vliegen met de herfst vakantie en de mei vakantie. En dan de auto gebruiken. 
Keep on dreaming….

C0ACEAA4-5ED5-4DAB-8775-CC34161A18DE.jpeg

Bijgevoegde foto is geplukt van het internet en komt in de buurt van mijn droomauto.

Ik bedenk me net dat het ook een Alfa Romeo 156 mag zijn uit de 90-er jaren hoor….😂

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

156 was een zeer populair lease model en die zag je dagelijks op de weg. Ik reed toen in een degelijke Golf in 1997 omdat een Alfa onbereikbaar was qua budget. 
 

De Lancia Delta is van 10 jaar daarvoor of nog verder. Wereldberoemd vanwege de vele Rallye’s die gewonnen zijn met de Delta HF Intergrale.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk het wel, maar lastig te zien op de foto tegen de zon in. Het zou ook nog een Chevrolet Camaro Z06 kunnen zijn.

 

Edit: achterste dakstijlen matchen niet met een Camaro.

aangepast door Cordoba
  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nu iets anders weer? 
 

4C765A14-07F8-456C-85DC-DAC95F3DF09D.jpeg

Nu rijden we op de A61 en proberen toch de meeste files te ontwijken mbv Google Maps.  Er zijn er maar 2 over nog, totaal 22 minuten vertraging. Valt mee. 

Bovenstaande Toyota was rechtsgestuurd btw. Maar van de zijkant had mijn vrouw geen foto van gemaakt…geen tijd voor?

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe