Ga naar inhoud

ŠKODA prijst ENYAQ iV SPORTLINE


 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-059126695b07ae6747f178a95400a142.jpeg

  • Sportchassis, 20 of 21 inch velgen en sportieve looks
  • Extra rijke uitrusting en meer assistentiesystemen
  • Pakket bestelbaar op iV60 of iV80 vanaf € 4.100*

De ENYAQ iV SPORTLINE maakt indruk met zijn 20” VEGA lichtmetalen velgen, de sportieve bumpers, het unieke front, de side-skirts, vele zwarte afwerkingsdetails en donker getinte ramen achter. Het speciale sportonderstel, dat voor met 15 mm en achter 10 mm is verlaagd, zorgt voor extra dynamische rij-eigenschappen.

Exclusief voor de SPORTLINE hebben de interieurontwerpers van ŠKODA een eigen Design Selection samengesteld. De interieurbekleding en de hemel zijn in donkere kleuren uitgevoerd. Het dashboard is bekleed met zwart kunstleer met grijze contraststiksels en is afgewerkt met carbon-look details die ook terug te vinden zijn op de deurpanelen. De vloermatten met grijze bies matchen perfect bij de rest van het interieur. De SPORTLINE Design Selection omvat ook exclusieve sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. Het driespaaks multifunctionele lederen sportstuur met grijze contraststiksels en de aluminium sportpedalen maken het sportieve interieur helemaal af. 

Rijke uitrusting en nog meer assistentiesystemen

De ŠKODA ENYAQ iV SPORTLINE imponeert niet alleen met sportieve looks en dynamiek. Zijn extra rijke uitrusting omvat onder meer LED Matrix koplampen, luxe LED verlichting achter, Drive Mode Select, HOD (hands off detectie) en progressieve stuurbekrachtiging. Ook standaard op deze sportieve ENYAQ iV: KESSY (keyless entry), een draadloze telefoonlader en Driver Assist. 

Nu te configureren en bestellen

Het SPORTLINE-pakket is leverbaar op de ENYAQ iV 60 en 80 en heeft een vanafprijs van € 4.100 voor de iV80 en € 4.700 voor de iV60. Beide uitvoeringen zijn naar smaak te personaliseren met een keur aan opties en pakketten. De, exclusief voor de SPORTLINE ontworpen, zwarte 21” BETRIA-velgen kosten € 790.

De ŠKODA ENYAQ iV SPORTLINE is hier samen te stellen en de prijslijst is hier te vinden.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

aangepast door PC-fre@k
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe