Ga naar inhoud

Knallen met Max in de Formule 1 🇧🇪 🇳🇱


Wasmachineman
 Delen

Aanbevolen berichten

1 uur geleden, EdK zei:

Zou me niets verbazen als Sainz bij redbull terecht komt ter vervanging van Perez....

 

Maar waar gaat Perez dan naar toe? Die hoeft toch niet weg bij RB. 
Alhoewel, Mevrouw Perez klaagt laatste tijd best wel dat ie zo weinig bij zijn gezin is. 4 opvreters heeft ie ondertussen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Van Ricciardo is allereerst de vraag of ie de zomerstop haalt, komend seizoen is ie op zeker geen F1 coureur meer, en ik denk dat voor Bottaz hetzelfde geldt, en ook van Logan Sargeant verwacht ik dat ie aan zijn laatste seizoen bezig is.

Mijn idee is dat in de loop van dit seizoen Ricciardo vervangen wordt door Liam Lawson, benieuwd waar Bearman naar toe gaat, en natuurlijk Sainz. Dit jaar is voor het eerst sinds het begin van de F1 dat het seizoen met dezelfde coureurs begint als waar het voorgaande seizoen mee is geëindigd, maar ik denk dat komend seizoen er behoorlijk wat rijderswissels komen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hé afgelopen jaar heeft hij het ook goed gedaan !!
Hij is tweede geworden hoor !!
Maakt niet uit hoe, hij is het geworden...... en dat laatste zal men zich blijven herinneren...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Komende week genoeg extra dingen op de agenda, dus besloten om mijn slaap te pakken, en vanmorgen samenvattingen bekeken.

Max had vanaf de start al een remklauw die bleef hangen, en vanaf ronde 4 was het echt afgelopen voor hem met een remschijf die zelfs geëxplodeerd was. Volgens Horner had Perez tijdens de race aerodynamische schade opgelopen en was de auto daarom minder snel, maar volgens Horner zou Sergio mogelijk zelf niet weten dat de auto schade had. 🙃 Max is gewoon volwassen met deze tegenslag omgegaan, en lijkt zich er naar de buitenwereld toe niet druk om te maken.

Ferrari heeft het echt goed gedaan, zeker Sainz die beslist nog last gehad moet hebben van zijn operatie.

2108398898

De straf voor Alonso is dubieus: Alonso heeft bij de stewards aangegeven dat hij wat langzamer de bocht aan wilde snijden om een betere bocht exit te hebben en zo Russell voor te blijven. Uit de data blijkt ook dat ie niet hard geremd heeft of iets dergelijks, maar wel duidelijk vroeger voor de bocht snelheid had geminderd (zoals ie verklaard heeft). Russell had duidelijk last van verlies aan downforce en had daar onvoldoende rekening mee gehouden, met als gevolg zijn crash. De straf voor Alonso wordt nog wat dubieuzer als je weet dat Johnny Herbert (Brit) deze race steward was, dat door de straf Russell (ook Brit) door deze straf voor Alonso blijft in het kampioenschap, en dat Mercedes door de straf net voor Aston Martin blijft in het kampioenschap.

  • Thanks 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe