Ga naar inhoud

Bílý


JeSko
 Delen

Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...

Die was binnen @VAG-man, maar de gehele unit deed van in het begin raar, zal de post vanop Skoda-Forum NL hier plaatsen. Ben inmiddels in dispuut met de verkoper, die, ondanks alle bewijzen geen geld terug wilt geven, zelfs wanneer ik de terugzend kosten op me neem (64 euro) en enkel het resterend bedrag terug wil, weigert deze malafide verkoper. Ben knap bij de lurven gepakt door die mannen. Slechte recensie mag ook niet baten, daar trekt hij zich niets van aan. Hierbij het stukje van het andere forum.

 

post 1

 

Heb mijn Android radio erin zitten, mooi ding, responsief scherm, erg vlot! Maar er werkt vanalles niet.

 

- Na het instellen van de equalizer en de gewenste bassen etc etc, verandert de radio die ingestelde waardes plots bij bepaalde liedjes. Waardoor alles weer plat klinkt, volgende liedje is het dan weer beter.

 

- Radio valt niet uit of start niet op met contact, alles zit nochtans gemonteerd zoals het hoort, heel irritant, moet hem nu dus handmatig af en opzetten.

 

- pdc komt er op, maar in het klein en valt half buiten het scherm, het middenste deel is voorbehouden aan een echte camera, die heb ik niet, hoeft ook niet, maar de PDC is nu verdrongen in een klein hoekje en minder goed leesbaar. Dit doet hij enkel in Reverse, bij handmatig inschakelen PDC om vooruit te parkeren doet hij het wel goed.

 

- de eigen Navi app suckt, kan je niks met doen, waze eropzetten lukt niet, zal wellicht een extra sim in het ding moeten?

 

- ik heb geen radio bereik, geen signaal, heb alles al geprobeerd, maar de radio doet het niet. Enkel ruis.

 

- de ventilator die erbij zat was zo'n rommel, deze brak gewoon af aan de bekabeling, ben ik dus ook niks mee.

 

Ben nu in dispuut, wil mijn geld gewoon terug, stuur die zooi wel retour, en gewoon OEM amundsen erin. Bij mij geld dat het vaak goedkoop moet omdat ik geen eindeloze financiële middelen heb ( al was deze radio naar Ali normen echt wel prijzig ) en goedkoop heb je gewoon niks, dit is de zoveelste keer dat ik met mijn plaat tegen de muur loop, ga er dan ook echt definitief met stoppen en gewoon genieten van de auto, zoals ie is. De voornaamste redenen om deze radio te willen monteren waren, Waze op groot scherm, werkt niet, en het uitzicht ervan.

 

Dikke zonde weeral, helemaal klaar ben ik ermee.

 

post 2 na dispuut opening.

 

Update:

 

Ben dus in dispuut gegaan met de verkoper, heb hem aangegeven dat het toestel niet doet wat ze beloven.

 

Wat heb ik aangegeven.

 

- Volume gaat zomaar luider of stiller

- Cooling fan ging meteen kapot

- PDC sensoren werden niet goed weergegeven, onbetrouwbaar doordat ze dan wel, dan niet op het beeld kwamen.

- Equalizer niet stabiel, deze verandert soms per lied van klank.

- Geen radio signaal vast te krijgen.

 

Heb daarbij beeldmateriaal verstuurd, foto's, video's, eigenlijk alle bewijzen.

Verkoper wilt er niet van weten, en geeft aan dat hij geen geld zal terugstorten, ookal heb ik voorgesteld het pakket op MIJN kosten (65 euro) terug te sturen, hij zou mij dan de aankoopprijs -65 euro moeten terugstorten en ik zou geen slechte recensie schrijven. Heb dit nog nooit meegemaakt, dit is echt de laatste keer dat ik zoiets duur op Ali bestel, ben hem nu aan het stalken, slechte recensie geschreven, ik kan geen kant op aangezien deze malafide verkoper niets geeft om een slechte recensie. 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kloten Jefrey, had je deze via Ali gekocht? Als dat zo is zal Ali de verkoper dwingen de kosten terug te betalen. In dit geval is goedkoop duurkoop. 

Ik ben nog steeds zéér tevreden over mijn Radical.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt via Ali, maar geld terughalen gaat enkel via Paypall, en we hebben gewoon betaald met de kredietkaart. Goedkoop is vaak duurkoop inderdaad, al was deze echt niet goedkoop voor Ali normen. De Amundsen zit er terug in en blijft erin, heb het onderhand wel gehad met het "aanpassen" van allerlei zaken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 7-6-2021 om 14:48, JeSko zei:

..... De Amundsen zit er terug in en blijft erin, heb het onderhand wel gehad met het "aanpassen" van allerlei zaken.

👀 Sorry Jefrey, maar dat is net zo geloofwaardig als Leon-cupra die 5 jaar met dezelfde auto rijdt.😉

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Cordoba

 

Had specifieker moeten zijn, vooral van zulke zaken zoals elektronica etc etc heb ik mijn buik vol, Velgen en dergelijke vind ik wel gewoon leuk om te doen en ga binnenkort weer eens veranderen denk ik 😉

aangepast door JeSko
  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Uiteraard Johan, ik post hier alle wijzigingen 👍🏻 deze maand nog normaal gezien en anders begin augustus, mijn monteur moet nog laten weten wanneer het past 😅

  • Thanks 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het lijkt wel of het bij jou nooit eens in één keer goed mag gaan.....
Hoe kan dat toch ?
Ben je dan zo gelukkig in de liefde dat je hier moet boeten ?

Maar goed al die attesten bij jullie ..... je zal er maar mee moeten leven om je wagen te kuizen...
Mijne is ook met streetcomfortset verlaagd en stuurt prima hierdoor.
Kon die van Corné zijn vrouw der Fabia toen overnemen, door antera geplaatst en om de hoek daar uitgelijnd
Moet alleen nog eens terug, moet toch nog even beter afgesteld worden op de brug.
Achterkant bonkt me af en toe te veel bij drempels....

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mooi verslag Jefrey. Man man wat en pech heb je ermee zeg!😒Als alles achter de rug is vergeet je het snel en volgt er een grote glimlach op de gezicht. Nog even tanden op elkaar.

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

In de liefde geen klagen inderdaad @EdK, zou het niet anders willen, denk dat het daarin zit. Maar ach, er mag met de aanpassingen van mijn auto best wat misgaan, als dat geluk in de liefde dan maar aanhoud 🥰 . Ja het is me hier wat, met al die attesten, zijn gewoon pesterijen, België, de politie(k), en tuning, gaan niet bepaald hand in hand. 🤦🏻‍♂️

 

@VAG-man

 

Inderdaad Johan, uiteindelijk komt het wel op zijn pootjes terecht, en dan staat de Sup er eindelijk bij zoals ik hem al langer wou hebben, en het rijden gaat enkel meer en meer genot teweegbrengen.

 

dank heren 🍻

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe