Ga naar inhoud

Bílý


JeSko
 Delen

Aanbevolen berichten

De begeleidende tekst komt uit een Skoda-folder zeker ? 😁

mooie S2 , maar dat wist je uiteraard al... doet mij telkens terug denken aan mijn eigen S2 enkele jaren geleden. 
 

Na het powerbox-debacle, eigenlijk al gedacht aan chiptuning?

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Verwisseling objectief en subjectief was me inderdaad al opgevallen, maar waarom niet gewoon in de oorspronkelijke tekst aangepast?

(als je op de betreffende post gaat staan met de muis, zie je rechtsboven 3 puntjes, als je die aanklikt krijg je de optie "wijzig".)

aangepast door Cordoba
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Cordoba

 

Klopt maar kon het bericht niet meer wijzigen, wellicht stond het er al te lang? Dat was ook zo op het NL forum, als niet donateur kon je je berichten daar ook maar voor bepaalde duur wijzigen.

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
  • 4 weken later...

Dank Johan! 

Het "merk" is Vtopek, heb die eens doorgelicht en de recensies bekeken, deze waren bijna uitsluitend goed. Niet zo bekend als andere chinese merken, maar de recensies stellen mij gerust.

 

Specs zijn

4G + Wifi compatibel

Bluetooth 5.0

10.1 inch

Android 10

8 Core + DSP + 48EQ

6G Ram

128G rom

Android Auto compatibel

DAB + 

 

Denk dat het dat zowat is qua belangrijke specs, heb hem zonder camera besteld, pdc voldoet voor mij en vind het een te omslachtig werk om de camera te installeren. 

 

aangepast door JeSko
  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaas pindakaas @VAG-man, heb hem volledig geïnstalleerd maar de unit deed niets, inmiddels erachter gekomen via Skoda-Forum NL dat de foute powercable besteld is, ik moest type B hebben en dat moest je effe aangeven, anders kwam hij met type A, zodoende paste het allemaal wel, maar kreeg ik geen stroom. Kabel B is besteld en de Amundsen zit er weer in, hopelijk maar voor 2 weken. 

aangepast door JeSko
  • Sad 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh balen hoor Jefrey. Kijk je er lange tijd naar uit en nu dit weer.😒 De specs zien er goed uit lekker snel en geheugen zat. Kijk als je de unit hebt aangesloten in de instellingen of de specs kloppen!

Denk je wel om het stekkertje van het airbag lampje voordat je de auto op contact zet aan te sluiten? Anders krijg je een airbag storing op je dashboard. Op zich niet erg als je deze zelf kunt wissen met bijvoorbeeld VCDS.

Succes met wachten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is mijn eigen schuld natuurlijk @VAG-man, staat in hun productomschrijving. Maar best zuur ja. Dat airbag lampje is trouwens te laat, kan wachten om weer met de auto te rijden tot de garage het ge-reset heeft, aangezien de airbags nu niet werken ( las ik ergens?).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lekker ff doorrijden tot die unit is aangesloten
Laat je hem nu resetten en ga je daarna inbouwen en maak je nogmaals een foutje en brand je luchtzak lampje weer...
Kun je weer laten resetten.  Blijf je de naam houden van die meneer met de airbag reset.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

@EdK

 

Afspraak is al gemaakt, garage doet het voor 10 euro, rijd ik terug veilig rond want de airbags werken idd niet bij zo'n storing, stond op dat andere Skoda forum 😉 er is trouwens geen probleem volgende keer, ik moet gewoon zien dat ik het contact niet opzet wanneer het lampke ontkoppeld is, dus inbouwen, lampje koppelen, dan pas testen.

 

@VAG-man

Heb het van diverse bronnen nu, aribags werken niet als er een foutmelding op staat, dus echt wel gevaarlijk, auto staat nu dus stil tot volgende week, pak geen risico's wat dat betreft. We hebben toch de Cactus nog.

 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

18 uren geleden, VAG-man zei:

Misschien als je het voordoet @EdK?

Denk niet dat @jesko zijn karretje daarvoor uitleent aan mij......

6 uren geleden, JeSko zei:

aribags werken niet als er een foutmelding op staat, dus echt wel gevaarlijk, auto staat nu dus stil tot volgende week, pak geen risico's wat dat betreft.

Ach vloegel hadden we helemaal geen airbags en gordels, maar hield het vooruit je gewoon tegen.....😂

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe