Ga naar inhoud

Prijzen van de Octavia IV


Wasmachineman
 Delen

Aanbevolen berichten

Bron: www.autoweek.nl

Skoda heeft de eerste nieuwprijzen van de vierde generatie Octavia vrijgegeven. De Tsjechische ruimtereus wordt geïntroduceerd als First Edition.

De nieuwe Skoda Octavia is in elk opzicht een Octavia, en dat betekent dat de auto vooral veel ruimte moet bieden ten opzichte van directe familieleden als de Volkswagen Golf en Seat Leon. Een volledige prijslijst is er nog niet. Wél geeft Skoda de eerste nieuwprijzen van introductie-uitvoering First Edition vrij.

De hatchbackversie van de Octavia staat als First Edition voor € 33.490 in de orderboeken. Voor de Octavia Combi First Edition moet je een bedrag van € 34.790 reserveren. De First Edition is op dit moment alleen te krijgen met de 150 pk sterke 1.5 TSI, een benzinemotor die is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Omstreeks oktober wordt de prijslijst van de Octavia aangevuld met de overige motorversies. Zo komt de Octavia onder meer beschikbaar met een 110 pk sterke 1.0 TSI en met een reeks 2.0 TDI's. Ook komen er twee plug-in hybridesmaken op de lijst te staan. Zo komt er een 204 pk sterke Octavia iV én de sportieve nieuwe Octavia iV RS met een 245 pk sterke plug-in hybride aandrijflijn.

Uitrusting

Goed, terug naar de First Edition. Deze tijdelijk leverbare introductieversie beschikt standaard over een 10-inch display dat bij het infotainmentsysteem met navigatiefunctie hoort. Skoda geeft de First Edition standaard een digitaal instrumentenpaneel en ook zaken als adaptieve cruise control, full-ledachterlichten, koplampen met led-matrixtechniek en verwarmbare voorstoelen maken deel uit van de standaarduitrusting. Hetzelfde geldt voor parkeersensoren aan zowel voor- als achterzijde.

De Octavia Combi First Edition staat vanaf vandaag, dus 3 april bij de Nederlandse dealers. De hatchbackversie volgt net voor de start van de zomer.

ABBF4B7A-DBED-4371-B56C-102C2CA17996.jpeg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb afgelopen weekend mijn nieuwe octavia (model 3, dat nog wel) opgehaald. Vond de nieuwe octavia eigenlijk meer een overmaatse scala en dan iets te duur.
Maar het gevoel van een luxe auto is wel verbeterd, dat weer wel. 

 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe