Ga naar inhoud

Meet & Greet in Schagen!


 Delen

Kies een datum!   

5 leden hebben gestemd

Je hebt geen rechten om te stemmen in deze poll, of om de poll resultaten te bekijken. Log in of registreer om te stemmen op deze poll.

Aanbevolen berichten

2 uren geleden, MarcoO2 zei:

Dat zijn fraaie platen, Casey! 

Jammer dat er in dat museum zóveel te zien is, dat je zo te zien bijna geen ruimte hebt om te kijken, laat staan te fotograferen. 

Dit was duidelijk geen gewoon museum Marco. Veel stond er in consignatie bijvoorbeeld te koop. Daarnaast was de ruimte al aardig klein of teveel auto’s inderdaad! Feit is dat het een heel aparte ervaring is en over een jaartje ga ik opnieuw kijken want dan staat alles anders natuurlijk. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad, een (te) vol museum zoals je ook ziet op het overzicht van Casey: niet alleen naast/tussen de auto's maar ook de randen van de paden was vaak van alles neergezet. Niet alleen auto's, motoren, werkplaatsmateriaal en oude reclames en werkplaatsgereedschappen, maar ook oude tuindersgereedschappen (zoals tuinderstrekkertjes, oppompbare (metalen) gifspuiten voor op de rug, wringer voor de was, echt van alles en lang niet alles had met transport te maken.

  • Thanks 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur terug, Cordoba zei:

En dan ben ik vergeten om het echt afwijkende stukje van mijn Fabia te laten zien: niet alleen kofferbakverlichting in de linker D-stijl, maar ik heb met de Dremel ook een kofferbaklampje in de rechter D-stijl gemaakt.

Shit!! Volgende keer zien we het graag! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ben er niet zo bang voor in zo'n klein gehucht, waar vrijwel ieder huis honden heeft die aanslaan bij onraad. Daarnaast staat de auto nog geen meter vanaf de voordeur, dus wel erg link voor criminelen, zeker omdat in de gaten houden van de wegen op 3-4 punten op meer dan 10 minuten rijden, ook het hele gebied gelijk gecontroleerd is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Van meerdere collega's van me zijn ze uit de seats en de VW's ook al gestolen
Bij één collega was het zelfs 3x scheepsrecht !
En ze kwamen echt alleen voor de Airbag want al het dure gereedschap ( stond voor 25K aan laser en gps spullen in ) stond nog gewoon op de achterbank onder een zeiltje....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe