Ga naar inhoud

Ctek MXS 5.0 druppellader


MarcoO2
 Delen

Aanbevolen berichten

CTEK MXS 5.0 druppellader ZGAN

Deze uitstekende vrijwel ongebruikte (slechts 2x een accu mee geladen) druppellader gaat weg omdat ik 'm niet meer gebruik. Kenners weten dat dit één van de druppelladers met de beste prijs/ kwaliteitverhouding is. 

Onderstaande de specs van deze lader

De MXS 5.0 is een lader met geavanceerde technologie die voorheen alleen te vinden was in het professionele productassortiment van CTEK. De lader kan een breed scala aan accugerelateerde problemen oplossen en het is de perfecte lader voor mensen die op zoek zijn naar een uitgebreid product. De MXS 5.0 heeft eigenschappen als accudiagnose die laat zien of een accu een lading kan ontvangen en vasthouden, een speciale herconditioneringsfunctie die accus met zuurafzetting en sterk ontladen accus herstelt, uniek onderhoudsladen, een stand voor optimaal opladen op koude winterdagen en het opladen van veeleisende AGM-accus (d.w.z. Optima). Dankzij het unieke display kan de gebruiker het gehele oplaadproces volgen.

De MXS 5.0 is een volautomatische 8-stapslader die naar keuze 0,8A of 5A levert voor 12V accus van 1,2-110Ah en geschikt is voor onderhoudsladen tot 160Ah. Deze lader heeft een IP65-classificatie (spatwater- en stofdicht) en is berekend op het beschermen van voertuigelektronica. Hij is vonkvrij en beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting.

- Volautomatische laadcyclus in 8 stappen
- Geschikt voor alle soorten 12V loodaccus (NAT, MF, Ca/Ca, AGM en GEL)
- Laadspanning: 14,4/14,7/15,8 V
- Laadstroom: 5A max.
- Accuvermogen: 1,2 tot 110 Ah, tot 160 Ah voor onderhoudslading
- Isolatie: IP65 (spatwater- en stofdicht)
- Nominale spanning AC: 220240VAC, 5060Hz
- Min. accuspanning: 2,0V
- Netspanning: 0,65A rms (bij volle laadstroom)
- Drainlekstroom: <1Ah/maand
- Spanningsrimpel: <4%
- Omgevingstemperatuur: -20°C tot +50°C, de uitvoer wordt bij hoge temperaturen automatisch gereduceerd
- Gewicht: 0,6 kg

- Onderhoudspulsoplading verlengt de levensduur van de accu en levert superieur vermogen.
- Pulsherstel van licht verzuurde accus.
- Reconditionering van sterk ontladen accus
- Lage drainlekstroom, lage spanningsrimpel en onafhankelijke invoerspanning (220-240V).
- Uiterst efficiënt: 85%
- Wordt geleverd met twee verwisselbare aansluitkabels, een met klemmen en een met oogaansluitingen (M6).
- De oplader kan maandenlang aangesloten blijven, ideaal voor voertuigen die alleen in bepaalde seizoenen worden gebruikt.
- Compact ontwerp met bevestigingsgaten voor permanente aanbrenging.

De lader kan zowel opgehaald als verzonden worden. In het laatste geval geschiedt de verzending voo risico van de koper en komen de verzendkosten voor rekening van de koper.
 
De nieuwwaarde is € 80,00, mijn vraagprijs is € 55,00.
 
 

61pfoBQHoBL._SX355_.jpg

ctek_battery_charger_comparison_chart.jpg

ctek8stage.jpg

MXS 5.0 2-500x500.jpg

mxs-5-0-12v-battery-charger-conditioner.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe