Ga naar inhoud

nieuw op dit forum


joh
 Delen

Aanbevolen berichten

Welkom Johan? De opmerking over Canton is wat mij betreft voor tweeërlei uitleg vatbaar: óf het is niet goed genoeg, óf hoe minder geluid in de auto hoe liever het je is, dus ook geen Canton systeem (of in elk geval niet aan).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom Joh, even wennen hier aan de manier van doen. De voorkeur is dus eerst voorstellen, wat posten, vraagje stellen en dan een keer pm's sturen met je persoonlijke dingen. Liefst alles openbaar aangezien je vast niet de eerste en enige bent met een uitdaging ;) 

Verder kennen we hier niet echt beperkingen, je hoeft niet te betalen om er bij te horen, we hebben geen irritante reclame en je kan direct gebruik maken van alle functies :) 

Canton; mensen die bij mij in de auto zitten beginnen eerst over de kleur, dan de auto en functies, als ze uitgepraat zijn en stiller worden... over het geweldige geluid. Ik laat dan maar in het midden of het door hun gevoelige oortjes komt of omdat ze mono gewend zijn :P 

VCDS en VCP kennis is altijd welkom. Zeker nu de nieuwere modellen net wat anders werken. En weer iemand er bij die ook de kabels heeft, mits je dit dus ook voor anderen doet al was het maar om de kosten eruit te halen.

veel plezier op SFE!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe