Ga naar inhoud

Je nieuwe aankoop


EdK
 Delen

Aanbevolen berichten

3 uren geleden, Rosinfield zei:

Voor de goede orde, 

 

3 uren geleden, Rosinfield zei:

 (als je weet hoe ze te bereiden uiteraard).

Ohw, bij die toon krijg je meteen zin om een lekker worstje in die air fryer te gooien. 🙂 

Grapje hoor, Menno, je hebt natuurlijk alleen maar gelijk, maar er gaat een kenmerkende schoonheid uit van de bescheidenheid in formuleren. 🙂 

 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

3 uren geleden, Rosinfield zei:

Voor de goede orde, olie is natuurlijk ook puur vet. Het is het enige bestanddeel. Beter onverzadigd dan verzadigd vet. Maar het blijft puur vet, met een enorme calorische- en geen enkele voedingswaarde. Daarom ben ik juist zo blij met de airfryer; heerlijke frieten zonder vet (als je weet hoe ze te bereiden uiteraard).

Klopt natuurlijk, maar als we het hebben over frituren is het verschil in de volksmond tussen vet en olie voor iedereen duidelijk 😉 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
Nadat m'n kleine Philips blnuetooth-speaker vrijwel overleden was, werd het tijd voor een nieuwe. Dit keer gekozen voor een wat grotere, de JBL Charge 4. Niet alleen een veel beter geluid, maar ook een veel langere gebruiksduur (20 uur), spatwaterdicht en bruikbaar als powerbank. Ideaal voor in de keuken, bij de BBQ, op de camping, bij het zwembad, in de cabrio, noem maar op! 
 
Via de rentepuntenwinkel van de ING kan je zonder bijbetaling een kortingsbon van 25% krijgen, zodat deze speaker uiteindelijk nog maar € 93,00 kostte. Prima! 
 
[IMG] 
 
[IMG] [IMG] 
Link naar reactie
Delen op andere sites

6 uren geleden, MarcoO2 zei:

Via de rentepuntenwinkel van de ING kan je zonder bijbetaling een kortingsbon van 25% krijgen, zodat deze speaker uiteindelijk nog maar € 93,00 kostte. Prima! 

Tsja door die rente punten en op dat moment een actie bij JBL zelf heb ik toen de DAB radio met blauwe tand gekocht.
En echt prima geluid alleen die eind en begin tune bij aan en uitzetten irriteert me wel eens.
Zit dat er bij jou ook ingebouwd ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Leuke en vooral makkelijke setje's, maar wel voor de zachtere metalen en kunststof.
Collega van me dacht dat je er ook wel even een bestaand gat mee kon opboren , en ja lukt wel maar niet als het 5a6mm dik RVS is.
Ikzelf gebruik ze regelmatig beroepsmatig om bv even een lichtsensor in een kunststofkast te maken
Maar ook als ik in een RVS kast een gat heb geboord voor bv een wartel om dan de boel even braamvrij te krijgen
Scheelt je een boel tijd tov vijlen dan..
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Deze week langs de Makro gereden voor een vouwfietsje, niet bedoeld om grote afstanden te fietsen, maar om makkelijk in de kofferbak van de auto te gooien en dan nog een paar km te fietsen. Bedoeld voor plekken waar het parkeren lastig is, en als ik bijvoorbeeld de auto even bij de bandenboer achterlaat en de laatste 2,5 km nog naar het werk moet. Het opgevouwen formaat van het fietsje valt me niet mee, maar voor minder dan 170 euro bruto mag ik ook niet teveel eisen stellen. Als positiever verrassing zat er wel een zak in het pakket.

475058001_IMG_20200802_191400(2).thumb.jpg.3aece6016a2f0f04f4db0cdb2265ed04.jpg

1491132224_IMG_20200802_191436(2).thumb.jpg.6274862dd3f42607de53569e6b391a1e.jpg

 

 

Vrijdagavond ook een een verloopje voor de raceventieltjes gehaald en ook hier en daar een bout even iets vaster gezet, het stuur en het voorwiel draaiden mij iets te makkelijk onafhankelijk van elkaar (met het risico op een dubbelgeklapt stuur tijdens het fietsen) en ook het koplampje iets vaster gezet zodat het niet direct naar beneden zakt.

Ondanks de ouderwets brede fietsbanden, is het bij goed hard opgepompte banden prima te doen, vanavond een testritje van 4,5 km rond het dorp gedaan.

(foto van het complete fietsje volgt)

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur terug, Snelle zei:

Nu nog te weten komen hoe men deze moet opvouwen. 

In ieder geval makelijker dan een fietsenrek te moeten plaatsen ( denk ik).

Stuur dubbelvouwen is hendel overhalen en aantal slagen losschroeven, dan kun je dat naar beneden klappen, zadel is hendel overhalen en zadel laten zakken en halve slag draaien (past ie beter in de zak),  het frame is eigenlijk het enige punt dat niet zomaar dubbelvouwt: eerst hendel overhalen, dan met die hendel de verende vergrendelpin omhoogtrekken en dan kun je het frame dubbelklappen.

Ed, jouw methode werkt nog beter voor een muur en op flinke snelheid: als de remmen weigeren vouwt ie toch dubbel. 😉

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 weken later...

Vorige week was het scherm van de laptop gecrashed, daarom zaterdag maar even naar Berkel gereden en wat anders gehaald:

th?id=OIP.NvPBgkdMM0zexeBpnG7CQQHaFj%26p

Vandaag de bestanden van de oude laptop op mijn externe HD gezet, en over gezet op de nieuwe laptop. (Ik ben niet zo'n fan van de cloud, en op deze manier heb ik toch de allerlaatste versie van allerlei bestanden, want back ups maak je toch altijd te weinig).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat ik prive heb dat weet je , maar zakelijk heb ik ook een Lenovo en moet zeggen dat deze laptop me zeker niet tegenvalt.
Vooral dat rode kittelaartje tussen de toetsen als muis dat doet het hem..
Herken je toch aan dat het van IBM is/was !

Alleen , en dat is niet alleen bij lenovo is al die extra software die je erbij krijgt...
Vind niet erg om dat te krijgen , maar installeer het niet al op die PC /Laptop...  geef het er los bij op een DVD of USB of ergens met code vrij te downloaden...
Was met zakelijke nu gewoon een paar uur bezig om hem clean te krijgen....

Tsja dat is één van redenen dat ik privé dus bij een BTO koop voor laptop en een PC zelf samenstel en bouw.
Onlangs nog voor neefje een pc gebouwd van zijn spaarcentjes , hij had wel 600 bijeen gespaard....
En wilde uiteraard een PC bouwen van 2000,00 plus hiervoor...
Maar goed na veel selecteren en weer weggooien en iets anders selecteren , hebben we uiteindelijk een leuk en mooi AMD Ryzen systeem voor hem kunnen bouwen.
En hij is er niet meer bij weg te slaan en zijn ouders vinden uiteraard dat hij veel te veel achter zijn PC zit en zijn broer is al 3 weken stinkend jalourse ....

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gelukkig zat de gratis Norton antivirus alleen in los doosje erbij, ik heb nog een lopend McAfee abonnement die ik gewoon op de nieuwe laptop kan zetten. Die kittelaar ziet er inderdaad vreemd uit, maar bij het even proberen werkte het niet verkeerd. Ik gebruik normaal gewoon de draadloze IR-muis, daar ben ik aan gewend.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja dat benne van die muizen met een draad aan hun schterste en geen USB / PS2 stekker er aan...
Al eens geprobeerd in het veld mar PC reageert er geheel niet op....
In die tussentijd was wel het kaas van me brood gevreten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe