Ga naar inhoud

Je nieuwe aankoop


EdK
 Delen

Aanbevolen berichten

  • 3 weken later...

Gisteren na de bierruilbeurs in Valkenswaard op de thuisreis even bij de Makro in Best binnengestapt. Hoewel dit niet was wat ik zocht toch een handige kleine Bahco meegenomen (mijn ervaring is dat mijn huidige Bahco bij weinig sleutelruimte vaak net een te lange steel heeft):

IMG_20200302_125216.thumb.jpg.7b3865f2cc79236900358b9a00f86248.jpgIMG_20200302_125321.thumb.jpg.00f3c9e7355a64cd944bdc1fd131bfbf.jpg

Deze lampen op statief was één van de zaken waar ik voor was gekomen, en de kwaliteit van het statief vond ik verrassend goed (voor een totaalprijs van 60,50 incl. BTW), en ook de bekabeling was echt loodzwaar. De bedoeling is om deze lampen te gebruiken als ik aan het detailen ben (en dan voornamelijk binnen).

Helaas was het ultrasoonreinigingsapparaat uitverkocht, dat is ook typisch zo'n ding dat je pas volop gaat gebruiken als je het hebt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Die heb ik een maand terug maar weer eens besteld, was niet meer schoon te krijgen toen er iemand met verfvingers even moest typen...
En het was helaas geen vingerverf.....k740-refresh-gallery-image.png.2a9e4e7707225a05736b5288afadb426.png

En deze kan nog wat jaren mee....mx-ergo-wireless-trackball.png.d5b4097c408dc67424ce931bb857b501.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

9 uren geleden, MarcoO2 zei:

Een nieuw toetsenbordsetje. Typt toch weer een stuk lekkerder!

51FM6IoYjzL._SX425_.jpg

Haha, ik denk niet de enige bent die kantoorfähige randapparatuur bestelt op dit moment. 

Ik heb een Wacom besteld. En nog maar een back-up schijf, want de interne schijf gaat he-le-maal vol lopen met video de komende weken.

 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Zo, omdat de kids elkaar steeds in de haren vlogen en ze allebei voor school hun eigen digitale dingen aan 't doen zijn maar even een paar JBL Live 650 BT NC noise cancelling hoofdtelefoon aangeschaft. En nu kappen met dat geklier samen 😄 Een blauwe voor hem, een witte voor haar 😉
 
[IMG] [IMG] 
[IMG] [IMG] 
[IMG] [IMG] 
 
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 3-4-2020 om 17:28, MarcoO2 zei:
Zo, omdat de kids elkaar steeds in de haren vlogen en ze allebei voor school hun eigen digitale dingen aan 't doen zijn maar even een paar JBL Live 650 BT NC noise cancelling hoofdtelefoon aangeschaft.

Eén nadeel heb ik al wel gevonden: de beide headphones hebben dezelfde (bluetooth) apparaatnaam. Iedere keer als ik dus vanaf één van de devices wil pairen, is het de gok welke ik te pakken heb. Moet eens zien hoe ik dat kan aanpassen. De hier omschreven methode werkt niet: het veld "naam" is op geen van de Apple-devices zichtbaar 😪

Link naar reactie
Delen op andere sites

4 uren geleden, Rosinfield zei:

Als het niet lukt, kun je je troosten met de gedachte dat je er slechts 2 hebt ;_

Hahahaha dank voor het relativeren 😉

3 uren geleden, EdK zei:

denk eerder dat je deze link moet hebben https://support.apple.com/nl-nl/HT207009

Nee, die verwijst naar hetzelfde principe als mijn vorige link. Punt is dat ik uberhaupt het kopje "naam" niet heb. Niet op de Iphones en evenmin op de Ipads. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach je zit toch thuis opgesloten............. dus alle tijd... toch ?

Ik weet niet of je een BT dongle hebt liggen ?
Misschien dat je dan wat kunt doen met je PC en BT naar die oordoppen toe ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Omdat m'n ouwe Tefal vetbak toch wel écht aan vervang toe was (gewoon niet meer fatsoenlijk schoon te krijgen...) werd het tijd voor een nieuwe. Dit keer van Belgisch fabrikaat: het is de Fritel Turbo SF4571 geworden. Snel, goed heet en grote capaciteit: meer heb ik niet nodig!

Turbo-SF-4571-5-1507210697_800x800.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Frieten.........
Ik eet ze zo weinig dat frituurpan totaal niets voor mij is.
Als ik dan eens een friet eet dan ben ik in Amsterdam en haal ik ze op het damrak ( de echte vlaamse frieten )
En velen staan me dan raar aan te kijken als ik ze bestel zonder zout en zonder saus !

Dus puur natuur en niet meer !

Maar goed jij hebt ook kinders en voor die is het een traktatie !
Maar leuke is dat dochtertje van vriendin er ook niet echt veel om geeft, als ze de keuze heeft tussen een vissie van de visstal of friet dan staat der moeder bij de friettent en wij bij de visstal ....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik houd wel van een goeie (!) portie friet. Ik bak meestal de verse frieten, niet de diepvriesvariant, dat scheelt al een slok op een borrel. En wat wij vaak doen, is dat soort friet in plaats van bijvoorbeeld gebakken aardappels. Zondag, op Moederdag, bestelde moeder de vrouw broccoli met een biefstukje en Vlaamse frieten. Dat vinden we veel lekkerder dan aardappels, gekook of gebakken. 

En op z'n tijd gaat een ordinaire partie "friet met saus" er ook wel in hoor 😉

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wij halen meestal echte friet van de versgesneden aardappels. Als dat minder praktisch is dan wordt het friet uit de oven. Of een andere aardappeloplossing. Als we nou een garage of bijkeuken zouden hebben dan lijkt dat ding van Marco me zeker wel wat, maar zonder die ruimte is het weer zo'n ding.  Zo'n ding waar je er snel te veel van hebt. 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

19 uren geleden, Skoody Boo zei:

Als we nou een garage of bijkeuken zouden hebben dan lijkt dat ding van Marco me zeker wel wat, maar zonder die ruimte is het weer zo'n ding.  Zo'n ding waar je er snel te veel van hebt. 

Klopt: hij staat altijd in de garage (of ernaast, als ik hem gebruik 😉

10 uren geleden, Snelle zei:

En dan ook belangrijk het bakvet welke gebruiken jullie?

Geen vet; olie. Ik gebruik altijd zonnebloemolie. 

Als je tips & tricks wilt van je landgenoten: kijk dan eens hier op de productpagina van m'n nieuwe aanwinst, en dan onder "FAQ". Staan allerlei tips over gebruik, bereiding, schoonmaak, aardappels, vet/ olie, enzovoort. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor de goede orde, olie is natuurlijk ook puur vet. Het is het enige bestanddeel. Beter onverzadigd dan verzadigd vet. Maar het blijft puur vet, met een enorme calorische- en geen enkele voedingswaarde. Daarom ben ik juist zo blij met de airfryer; heerlijke frieten zonder vet (als je weet hoe ze te bereiden uiteraard).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe