Ga naar inhoud

Je nieuwe aankoop


EdK
 Delen

Aanbevolen berichten

1 hour ago, Octa Collection said:

Kabeltje met de gasleiding mee? Als je een zender met batterijen hebt moet je toch wel regelmatig batterijen vervangen.

Was / is geen optie in deze dat kabel met gasleiding meeloopt.
En NEST word dmv USB snoer met trafo aan 230V Wcd aangesloten. Dus lege batterijen is er niet bij.

 

1 uur ago , Octa Collection said:

Intergas (niet alle modellen) al een ingebouwde ontvanger

Klopt heeft deze ketel ook, maar communiceert niet met de NEST ( helaas )

 

1 uur ago , Octa Collection said:

En tja inregelen van de cv installatie wie doet dat nog?

Tsja wij zijn blijkbaar één van de weinige....B)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...
  • 4 weken later...

Ooit, ooit gaan we weer naar Rotterdam. Eerst nog een paar jaar wachten hier in Hoorn. En die keuken is mooi bedacht want dan kunnen we dit huis mooi en snel verkopen. En verhuizen naar de mooiste stad van Nederland. Maar dat zal nog wel ff duren eer we zover zijn...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doen we ook een weekje als de keuken eruit is gehaald en de muren helemaal gestuked worden. 

De oude keuken is vandaag verkocht via Facebook. Wordt eind september gedemonteerd en opgehaald. En krijgen er nog geld voor ook!

:bier:

Deze buitenkeuken hebben we nog in de garage staan en promoveren we naar de tuin waar we dan een weekje mee kunnen kokkerellen. ??

752619EC-116E-4F44-BF6A-E23D058F3A86.jpeg

Maarre...dan moet het wel lekker droog zijn en zonnig natuurlijk. 

#ikheberzinin

Link naar reactie
Delen op andere sites

4 uren geleden, Wasmachineman zei:

Maarre...dan moet het wel lekker droog zijn en zonnig natuurlijk. 

koop je er een partytent bij voor paar tientjes en je staat droog.......

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Ik was al een poosje op zoek naar een afvalbakje voor in de Fabia (gezien het een auto van de asbakloze generatie is), ik dacht dat ik het portierafvalbakje voor de Octavia te kunnen 'lenen', maar volgens de dealer (heeft ie nagevraagd bij Pon) ging dit niet passen omdat het specifiek is voor de O3. Gisteren kwam ik toevallig iets tegen bij de plaatselijke DHZ. Een exemplaar meegenomen om te kijken waar ie past (middenconsole of portierbakken) en vanwege de lakkleur van de auto gekozen voor een grijs deksel. Vanmorgen gepast: middenconsole is de diameter van het bakje net te groot (en bovendien conflict met mijn telefoonhouder), maar in de portierbakken past ie mooi in de uitsparing voor een waterflesje:

SAM_6203.thumb.JPG.d5900b6f37af2c19289d6a25c3fd0dd4.JPGSAM_6204.thumb.JPG.82496a14c825291f1cf7085d733c29fb.JPGSAM_6205.thumb.JPG.598df775fef1327b8c61c51b11b86d43.JPGSAM_6208.thumb.JPG.ec775fb4bd9d599c402c231f22888391.JPG

 

Gisteren ook op jacht geweest naar wrapfolie, maar doordat niet meer zo hot is, is het lastig om dat te vinden (ik wil de folie eerst met eigen ogen zien, om te kunnen beoordelen of de kleur geschikt is voor mijn projectje). Ik kreeg van een medewerker van een automaterialen bedrijf wel de tip om eens te kijken naar plastidip, en alle kans dat dit het uiteindelijk wordt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

15 uren geleden, Cordoba zei:

ik dacht dat ik het portierafvalbakje voor de Octavia te kunnen 'lenen', maar volgens de dealer (heeft ie nagevraagd bij Pon) ging dit niet passen omdat het specifiek is voor de O3.

Tsja als je dit nu eerder hier had geventileerd.
Ik heb standaard bij aanschaf van de Fabia gewoon zo'n portier prullebakje gehad waar je plasticzakje in kunt klemmen
Een ideaal product, dus jou dealer en pon zouden toch moeten weten dat als die van de Octa 3 niet past dat die van de Fabia 3 toch wel in jouw Fabia 3 zou moeten passen....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens de betreffende dealer was er geen voorziening voor de Fabia III. ☹️ Alleen iets om een plastic afvalzakje op te hangen voor de passagiers op de achterbank.

Ed, kun je een foto van jouw bakje plaatsen?

aangepast door Cordoba
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zal proberen vandaag en anders morgen een foto te plaatsen
Het is een beugel met een klapdeksel erop die je in de portierruimte waar jij nu je ramentikker en gordelsnijder hebt zitten.
Trouwens ook zo'n simpele niet clever montage ....
Kreng word zo geplaatst dat je gehele compartiment word geblokkeerd hierdoor.

Maar goed in die beugel met deksel word een plasticzakje geklemd .
Het is zo groot van volume dat er een klokhuis of snoeppapiertjes etc in kunnen.
Maar in ieder geval groter dan wat je nu hebt

 

Volgens mij staat het zelfs in de manual omschreven die met een skoda word meegeleverd, dus ik snap echt die reactie van de dealer niet hoor

aangepast door EdK
aanvulling
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoorde net van Altos (ex-Fabia-rijder, met een ban bij de buren), dat hij in zijn F3 het bakje van de O3 had, en dat dit gewoon past. Als EdK zijn foto hier geplaatst heeft, ga ik aan Altos vragen of dit dezelfde is als van de O3. Oftewel hoe een dealerorganisatie iets simpels heel moeilijk kan maken (not-so-clever).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus vanaf vandaag kun je zo Belgie in- en uitrijden, en hoef je niet voor de slagbomen te wachten. ? Wel opvallend, eerst hoor ik overal dat er niets past en niets kan, heb ik een alternatief en dan krijg ik van allerlei kanten te horen dat er een OEM oplossing is. Als Pon straks hoort dat afvalbakjes van een O3 en een F3 mogelijk uitwisselbaar zijn, gaan ze dat accuut veranderen en moet je het afvalbakje inleren of aanmelden met VCDS/VCP. ?

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe