Ga naar inhoud

krassen op beschermfolie


Rosinfield
 Delen

Aanbevolen berichten

@Skoody Boo Heb je een foto van de lakbeschadiging? (om een foto te maken die op het juiste punt is scherp gesteld, een stukje contrasterende tape naast de schade plakken: dan stelt de camera daar scherp op (en niet op reflecties in de lak).

 

Goede kans dat je de boel eerst moet polijsten/wetsanden om de ruwheid van de beschadigde lak weg te halen: dan verdwijnt er ook veel van het wit: dat is namelijk vaak alleen maar ruwheid die je ziet (alles wat een bepaalde ruwheid heeft, ziet er wit uit, ongeacht de echte kleur).

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb er al over heen gekwast, Cordoba, dus het wordt lastig foto's maken. De lak sloot eigenlijk weer helemaal aan zoals die zat, behalve voor een mm lengte, daar was voor halve mm breedte een schilfertje weg. Ik denk dat er nou in ieder geval geen water meer onder kan komen. Dan heb ik in ieder geval voorkomen dat de binnenkant van mijn bumper als oase voor een nog te onspruiten kersstukje gaat fungeren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe