Ga naar inhoud

Het grote voetbaltopic!


Wasmachineman
 Delen

Aanbevolen berichten

Tutoyeren....die hebben we lang niet meer gehoord! Heerlijk. En laten we maar afwachten hoe de ontwikkelingen gaan, ik zie er nog steeds niets in na een nachtje heerlijk slapen. Misschien zit ik er naast? 

En die transferbedragen van de herenbedragen storten vanzelf weer in maar wanneer? Vergelijkbaar met de huizenmarkt 10 jaar terug of niet?

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Hoe is het met het dames voetbal? 

Gister heb ik naar Ajax Rosenborg gekeken. Ajax moet hier als sterkste uitkomen en dan mogen ze nog even ballen in Europa, zoals vorig jaar: toen stond Ajax in de finale tegen Man Utd. Maar gister ging het niet goed want Ajax verliest thuis van Rosenborg. Dat is een drama en nu moet volgende week de return met minstens 2 doelpunten verschil in het voordeel van Ajax gewonnen worden. In Noorwegen dus. Dat wordt heel moeilijk.Zeker omdat het erg onrustig is bij Ajax met de spelers en de directie. Diverse voetballers hebben nu aangegeven dat ze ook weg willen nu Sanchez net vertrokken is naar de Spurs. Voor wie het niet zo volgt...Sanchez is verkocht voor € 45.000.000 terwijl hij vorig jaar € 5.000.000 kostte bij aanschaf. :vrezen: 

KASSA!

Zou Ajax zich nu eindelijk eens terug kunnen kopen van de beurs? Aandelen zijn ongetwijfeld weer iets gezakt haha! 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  •  
aldi-670x375.png
 

De beste voetballer koop je gewoon bij… de Aldi!

Aanvaller van € 5,95 komt beter uit de test dan Neymar

1 augustus 2017

222 miljoen euro neerleggen voor een nieuwe spits? Nergens voor nodig! Je kunt ook gewoon voor € 5,95 een aanvaller halen bij de Aldi. En denk niet dat je dan minder kwaliteit hebt, want de voetballers van de Aldi komen als beste uit de test.

Aldi eindigde in de blinde test iets boven FC Barcelona, maar daar gaan spelers voor het 37 miljoen-voudige de deur uit. Paris Saint-Germain zou dus wel gek zijn als het de portemonnee trekt voor Neymar!

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Leuk voor Lieke!! 

Ondertussen is Ajax nu aan het vechten tegen Rosenborg voor een plekje in de Europa League. Stand is nu 2-2 en dat is niet genoeg voor Ajax. 

Ajax speelt heel wisselvallig en als ze niet scoren dan is het hele seizoen definitief mislukt. Nu al.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe