Ga naar inhoud

'Verstappen racet door Lelystad'


Captain Hook
 Delen

Aanbevolen berichten

Woensdag 14 mei autoherrie in Lelystad!

 

http://www.autoweek.nl/nieuws/28222/autoweek-live-verstappen-racet-door-lelystad

 

http://www.omroepflevoland.nl/Nieuws/112782/lelystad-verstappen-in-formule-1-wagen-door-lelystad

 

Voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen stapt morgen, woensdag 14 mei, in een FA1-raceauto om de hele dag op de openbare weg door Lelystad te racen. De rit zal natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan, en dat is maar goed ook: met de stunt wordt aandacht gevraagd voor AutoWeek Live.

 

Op welke locaties Jos Verstappen precies gaat rijden, hoort Lelystad komende woensdag letterlijk vanzelf. Op dit moment verklappen we alleen dat er tussen 12.00 en 13.30 uur video-opnames worden gemaakt op het Stadhuisplein, en na 16.30 uur in de omgeving van Bataviastad. Jos rijdt in een speciaal bestickerde FA1-raceauto, de eerste generatie A1GP-auto’s die met nieuwe V8-motoren zijn uitgerust.

De video-opnames, waarvoor onze eigen videocrew met geavanceerde apparatuur (waaronder een drone) uitpakt, moeten resulteren in een indrukwekkende reportage die nog deze week online te zien zal zijn als promotie voor Lelystad én het nieuwe auto-event. Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij medewerking van gemeente, provincie, politie, City Marketing Lelystad en MP Motorsport.

 

140513_bewonersbrief_lls_84B4478B92828985C1257CD700423CFA.pdf

aangepast door Captain Hook
Link naar reactie
Delen op andere sites

http://www.autoweek.nl/nieuws/28297/videos-jos-verstappen-door-lelystad-tophits

 

Youtube, twitter, Facebook, Instagram... het staat er vol mee. Video's en foto's van de rit van Jos Verstappen afgelopen woensdag dwars door Lelystad zijn regelrechte tophits. Een aantal video's zijn afzonderlijk van elkaar over de magische grens van 100.000!
 

Het was een publiciteitsstunt afgelopen woensdag. Om ons event AutoWeek Live nog meer op de kaart te zetten hadden we een wild idee... Jos Verstappen die dwars door Lelystad racet, en dan in een FA1-wagen. Onder meer gemeente, provincie, politie en Lelystad Airport zagen het zitten en verleenden medewerking. En Jos, die was natuurlijk meteen al enthousiast. De AutoWeek Videocrew heeft er een prachtvideo van kunnen maken en die gaat 'ergens komende week' online. Verrassing wanneer...

En om dit dan even recht te zetten voor wie daar nu nog over mocht twijfelen: de actie 's ochtends met de politieman op de motor was in scene gezet. Zijn zogenaamde bekeuring op de parkeerplaats bij de luchthaven omdat Jos te hard zou hebben gereden vormde de kick off van de stroom aan foto's en video's die we die dag online zijn gaan zetten. Dat heeft gewerkt...

Jos komt nóg een keer naar Lelystad, sterker nog: drie dagen zelfs. Met zijn zoon/racetalent Max. Van 7 tot en met 9 juni gaan beide heren los van de kombaan van het RDW-terrein in Lelystad, een belangrijke programma-onderdeel van AutoWeek Live. Maar: bezoekers van het event kunnen ook zélf in een nieuwe auto stappen en op de kombaan gaan rijden. Lees er alles over op www.autoweeklive.nl (ook voor het bestellen van kaarten).

Video's bekijken van afgelopen woensdag? Google maar 'ns even... Foto's? Dan is er onder meer deze link van City Marketing Lelystad.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe