Ga naar inhoud

Autobedrijf Hamers is er mee gestopt


rocket
 Delen

Aanbevolen berichten

Toch alleen gestopt als dealer, maar gaat toch door als Skoda-specialist?

 

Volgens mij heb ik er al iets over gelezen zo rond half oktober, reden is als ik het goed heb, niet langer aan verplichtingen zoals bijvoorbeeld de eisen aan showroom door Pon willen voldoen.

aangepast door Cordoba
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maw te grote verplichte inversteringen.

Doet me denken aan motorzaak in Z'dam die BMW dealer was , maar zulke hoge investeringen moest doen dat hij zijn dealerschap ook maar heeft ingeleverd

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Ik ken dat uit de praktijk inderdaad. Als voorbeeld: Dealers wordt opgedragen bepaalde verlichting etc. aan te schaffen. Zelfs als het volledig tegen de wet- en regelgeving ingaat. (Met name op de verplichting vanuit de Wet milieubeheer om energiezuinige verlichting toe te passen.) Dit wordt vanuit bovenaf geheel om zeep geholpen door druk op de dealers uit te oefenen. Niet aan de eisen willen of kunnen voldoen en je mag je dealerschap inleveren. Ik heb vanuit mijn werk zowel de dealers als de importeurs aangeschreven op de naleving op artikel 2.15 van het Activiteitenbesluit milieubeheer. Reactie op mijn brief was dat de auto's speciaal uitgelicht dienen te worden, daar dit beter verkoopcijfers opleverden. Helaas voor hen is een economisch belang geen reden om te voldoen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe