Ga naar inhoud

Offtopic


Wasmachineman
 Delen

Aanbevolen berichten

haha, hier mag dus alles? In de kantine niet (overal), blijkbaar. Zo erg is het nmm helemaal niet, maar er schijnt een nieuwe wind te waaien, heb ik het idee. Jammergenoeg maakt dat het er niet leuker op, zoals we al elders al hadden ervaren.

Dan maar hier de evt eieren zien kwijt te raken. Goed idee, zo'n uitwijkplek. Een kantine zoals die ooit bedoeld was eigenlijk.

Ik drink niet zoals je weet, Frank, maar heb al een karnemelk ingeschonken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mooi zo, ik neem wel 1 biertje maar die is al bijna op!

En er waait niet een nieuwe wind alleen proberen we toch een beetje de topics origineel te houden? Ook het recepten topic dus. Wel makkelijk als ik iets wil maken als ik punten wil scoren thuis!

Ik heb nog steeds mijn zwager niet gezien trouwens met die RR!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ah nou ja. Misschien is het een buikpijncursus, dan komt het met die uitspraak vanzelf ook wel weer goed.

Ik probeer trouwens objectieve info te googelen over hoeveel meer gedoe uitwasbare luiers zijn t.o.v. wegwerpluiers. Maar dat valt nog niet mee. Is een complete richtingenstrijd. Misschien dat je voor objectieve info toch op een autoforum moet zijn. Net als dat je voor een goede discussie over tuning op het Viva-forum moet zijn ofzo :lol:

Link naar reactie
Delen op andere sites

haha, nee, ik was er niet, was naar Paradiso. Had eigenlijk niet anders verwacht.

@Skoody: Zoals gezegd was het pamper-gebruik destijds ook al flink ingeburgerd aan het raken. Ik vond het echter nooit een probleem. Goedkoper, beter voor het milieu (denk ik) en ook best makkelijk wanneer je eenmaal in de routine zit. Idd zoals je zei de vuile ineen emmer week, na de ergste plakkaten er onder de kraan vanaf gespoeld te hebben. En die baby poep is iets geheel anders dan de substantie die het later gaat worden (een stuk minder onaangenaam)

Link naar reactie
Delen op andere sites

hier maar ff verder dan

afgezien natuurlijk van de op zijn zachtst gezegd twijfelachtigheid van dat "sprookje" op zich.....

Het gaat er mij slechts om dat als er aan een sprookje wordt gerefereerd dat wel goed wordt gedaan. Zo mag je hier best praten over goed of slecht inparkerende kabouters, maar niet als je aan de kabouterologie van Rien Poortvliet refereert. Zo kan je sprekende over Sinterklaas ook niet meer om het verschijnsel der bi-locatie heen sinds Godfried Bomans dit aan de meer eenvoudigen van geest heeft geopenbaard. Je mag dus best het verschijnsel bi-locatie ter discussie stellen, maar niet in relatie tot Sinterklaas. Dus toen Snelle begon over gebeurtenissen 2012 jaar geleden moest ik toch even ingrijpen, anders krijg je taferelen van herders en wijzen die eerst een jaar of 4 te vroeg arriveren omdat een stel middeleeuwers zich verpierd hebben bij het opstellen van een jaartelling (hoewel de de herbergier de omzet zouden gunnen), om vervolgens met een stuk of twintig kotsmisselijk te moeten eten aan het brood dat de zuigeling produceert dat voldoende is voor 5000 man.

Kijk, een croissantje introduceren omdat dit lekkerder smaakt bij de wijn, dat kan nog zonder het sprookje te veel geweld aan te doen, maar er dreigden nu dingen vergaand in de war geschopt te worden op een manier zoals we dat eigenlijk alleen in de werkelijkheid gewoon zijn. En daar zijn sprookjes niet voor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe