Log in om dit te volgen  
Rosinfield

ESP lampje

Aanbevolen berichten

In dit geval ben ik het wel eens met CH, ze weten het gewoon niet. Maar, misschien is dat niet hun fout. Als je het weer terug krijgt binnen afzienbare tijd zou ik wel even een andere grote dealer proberen...

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Het was gisteren eigenlijk al duidelijk dat ze het niet wisten. Waarschijnlijk 1 sensor die af en toe eens raar doet. In dat opzicht verdient de garage misschien wel wat krediet, waarschijnlijk kunnen ze voor het ogenblik niet meten welke kapot is. Dan kunnen ze afwachten of alles beginnen vervangen. In dit geval lijkt een beetje wachten het meest aangewezen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gisteren om 17.00 uur, 10 km voor dat ik thuis was, met de Yeti, 90000 km op de teller, 2 oranje lampjes, ESP en ESC storing en geen vermogen meer, kon alleen langzaam rijden, 70 km/u, via een binnenweg naar huis gereden, vanmorgen 8.30 uur de Century gebeld, om 9.15 stond er een monteur voor de deur. Aan de laptop en uitgelezen, er was een bougiekabel stuk ik kon kiezen 1 vervangen of alle 4, ik heb voor het laatste gekozen. Afwachten of het probleem opgelost is, de tijd zal het leren.
Dit probleem op ik meer gelezen, maar weet niet waar ik dit plaatsen moet.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ja bekend probleem. Je hebt mazzel dat de bobine heel is gebleven. Die gaat er dan ook vaak aan, ook bij mij destijds. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

tsja 7 jaar en bijna 100K met mijn Yeti en gelukkig dit probleem nooit gehad... ( 1,4TSI)
Moet zeggen dat ik eigenlijk nooit problemen heb gehad met de Yeti, behalve dan een keer op de wang van de band een ei, maar dat was gekomen door over een balk heen te rijden..
 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Helaas is het nog niet goed met de Yeti, na 2 meter rijden ging het lampje van het uitlaatsysteem branden, weer gebeld, moet volgende week naar garage, er moet iets gereset worden, wordt vervolgt.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Wel succes en hopen dat het bij het resetten blijft en dat er stiekum niet meer om de hoek komt kijken....

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ze hebben toch geen foutje gemaakt met de bougiekabels (bijv. gekruisd bij het vervangen, zodat 2 cilinders (of meer) op het verkeerde moment een vonk krijgen?

Bougiekabels komt af en toe voor, en het zijn er vaak maar 1 of 2 per auto. Er is een aantal jaren terug een serie bougiekabels geweest die snel last hadden van corrosie, maar vreemd genoeg zie je het probleem vaak maar op 1 en soms 2 bougiekabels per auto. (dit probleem komt bij de hele Vaggroep voor, en zal wel afkomstig zijn uit de fabriek waar de motoren in elkaar gezet worden).

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Zou niet weten of er een fout gemaakt is met de bougiekabels, ga morgen naar de garage en dan weet ik hopelijk meer.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Vandaag bij Century Groningen, geweest, de Yeti is gereset, het lampje van het uitlaatgassysteem brand niet meer, gelukkig maar. Ook geen kosten voor dit, wel voor de bougiekabels, die rekening moet ik nog krijgen, de monteur van zaterdag dacht +/- € 150,-. 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
On ‎05‎/‎05‎/‎2018 at 18:57, Rosinfield said:

Ja bekend probleem. Je hebt mazzel dat de bobine heel is gebleven. Die gaat er dan ook vaak aan, ook bij mij destijds. 

idd....   

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen