Ga naar inhoud

ESP lampje


Rosinfield
 Delen

Aanbevolen berichten

  • Reacties 112
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Het was gisteren eigenlijk al duidelijk dat ze het niet wisten. Waarschijnlijk 1 sensor die af en toe eens raar doet. In dat opzicht verdient de garage misschien wel wat krediet, waarschijnlijk kunnen ze voor het ogenblik niet meten welke kapot is. Dan kunnen ze afwachten of alles beginnen vervangen. In dit geval lijkt een beetje wachten het meest aangewezen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 jaren later...
Gisteren om 17.00 uur, 10 km voor dat ik thuis was, met de Yeti, 90000 km op de teller, 2 oranje lampjes, ESP en ESC storing en geen vermogen meer, kon alleen langzaam rijden, 70 km/u, via een binnenweg naar huis gereden, vanmorgen 8.30 uur de Century gebeld, om 9.15 stond er een monteur voor de deur. Aan de laptop en uitgelezen, er was een bougiekabel stuk ik kon kiezen 1 vervangen of alle 4, ik heb voor het laatste gekozen. Afwachten of het probleem opgelost is, de tijd zal het leren.
Dit probleem op ik meer gelezen, maar weet niet waar ik dit plaatsen moet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

tsja 7 jaar en bijna 100K met mijn Yeti en gelukkig dit probleem nooit gehad... ( 1,4TSI)
Moet zeggen dat ik eigenlijk nooit problemen heb gehad met de Yeti, behalve dan een keer op de wang van de band een ei, maar dat was gekomen door over een balk heen te rijden..
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaas is het nog niet goed met de Yeti, na 2 meter rijden ging het lampje van het uitlaatsysteem branden, weer gebeld, moet volgende week naar garage, er moet iets gereset worden, wordt vervolgt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze hebben toch geen foutje gemaakt met de bougiekabels (bijv. gekruisd bij het vervangen, zodat 2 cilinders (of meer) op het verkeerde moment een vonk krijgen?

Bougiekabels komt af en toe voor, en het zijn er vaak maar 1 of 2 per auto. Er is een aantal jaren terug een serie bougiekabels geweest die snel last hadden van corrosie, maar vreemd genoeg zie je het probleem vaak maar op 1 en soms 2 bougiekabels per auto. (dit probleem komt bij de hele Vaggroep voor, en zal wel afkomstig zijn uit de fabriek waar de motoren in elkaar gezet worden).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vandaag bij Century Groningen, geweest, de Yeti is gereset, het lampje van het uitlaatgassysteem brand niet meer, gelukkig maar. Ook geen kosten voor dit, wel voor de bougiekabels, die rekening moet ik nog krijgen, de monteur van zaterdag dacht +/- € 150,-. 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 7 maanden later...

Ik had hetzelfde, helaas vlak voor de velsertunnel. Het liep nog goed af gelukkig. Wegenwacht erbij en met een stukje tape voor nood naar huis.

Op eBay een setje besteld en alle 4 vervangen. Kosten, € 21,-

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe